Et tu, Labello?

Jeg er ret glad for tips, hvis det skulle være gået nogens næse forbi. Det er vel jyden i mig, der bare virkelig godt kan lide at gøre et godt køb. Af samme årsag er et af de mest repostede tips på bloggen Labellos røde jordbærlæbepomade, som jeg har svoret til i flere år. Så fine, diskret røde læber for en slik.

Desværre synes den kun at dukke op i butikkerne med jævne mellemrum, så da jeg hørte, at den var på vej igen med tre nye makkere i form af fersken, vandmelon og kirsebær, blev jeg nærmest hysterisk glad! De to af dem var jeg så heldig at vinde ovre hos Nuria, mens Frode fangede de to andre til mig i Fakta. 15 kroner stykket. Hurra!

Farverne lovede godt, duften var lige i øjet, og jeg glædede mig til for en gangs skyld ikke at skulle bitche på bloggen. Jeg mener, jeg kender jo Labello. Jeg elsker Labello. Men så fik jeg swatchet. Og altså… For det første, er det lidt, som om pigmenteringen er feset ud ad ballonen siden sidst, og for det andet kan man jo nærmest ikke se forskel på flere af dem? Hvorfor er der så meget farve i stiften og så lidt farve på læberne? Totalt falsk reklame! Not okay. Jeg er så fælt skuffet, at jeg næsten ikke kan bære det. Så meget potentiale, så stor fiasko. (Lidt ligesom min ekskæreste – ziiiiiing!)

Jeg kan ikke helt hade dem, fordi den 10-årige i mig elsker alt med kunstig frugtduft, og de dufter i det mindste virkelig godt (især den med kirsebær, som nærmest dufter af Pez!), men de kommer nok snarere til at agere almindelig læbepomade frem for det lille pop af farve, jeg havde sat næsen op efter. Kom igen, Labello, og tag lidt mere pigment med næste gang.

Kommentarer (9)

  • Mærkeligt, for min Labello med kirsebær giver virkelig meget farve! Meget mere end på dine læber, og det er selvom jeg kun smører ét lag på

  • Jeg er ihvertfald fuldt tilfreds med Baby Lips Cherry Me. Lækker farve, og den giver efter min mening lige den rette mængde farve til læberne. Det gør så bare at jeg ikke føler at jeg kan bruge den uden mascara – det ser sært ud.

    – Christine // http://www.Sephei.dk

  • Indlæggets navn fik mig til at grine så meget, at jeg måtte holde en pause halvvejs gennem indlægget. Jeg er et meget sørgeligt menneske… men i det mindste fangede jeg referencen! 😉

  • Ja, samme her, især cherry er meget farverig og kan faktisk næsten blive lidt voldsom med mere end ét lag. Meget mystisk!

  • EOS er der ikke farve i, så vidt jeg ved. Det er nu heller ikke, fordi jeg ikke kan finde et lignende produkt, det var mere, at jeg havde gået og glædet mig sådan til de her! 🙁

  • Det lyder da unægteligt meget sært! Har I dem allesammen, og er de alle meget pigmenterede? Jeg mener, man kan jo altid rende ind i et mandagseksemplar, men det skulle da undre mig, om jeg bare har været uheldig FIRE gange!

  • Jeg har dem alle fire, men jeg har faktisk ikke pakket vandmelon og fersken ud endnu. Jordbær er en del lysere end kirsebær, så den kan godt klare mere end ét lag … til gengæld virker den lidt mørkere (eller er mere mættet/rigere et bedre ord?) end den vist på billedet. Men det er selvfølgelig svært at vurdere helt ud fra et billede :-/

Der er lukket for kommentarer.