Jeg er jo Bridget Jones #140

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yfgCpkHW1IE&w=800&h=550]

1. Så var det lige, jeg faldt over den her video, og jeg skal se den hele. GoT-abstinenser, gå væk!

2. Jeg skal hjem til København i morgen, og jeg har det helt ærligt lidt stramt over det. Nu skal jeg til selv at lave mad. Og gøre rent. Og betale. Hyl!

3. Frank har det endnu mere stramt over det. Eller, det ville han have, hvis han vidste det. Forbereder mig selv på en måneds intens udfrysning.

4. Jeg kan ikke tælle antallet af gange de sidste par uger, hvor jeg har slukket lyset i soveværelset, lagt mig under dynen og lige bagefter hørt en mygs ultraprovokerende bzzzzzzz.

5. …Men når man tænder lyset, er myggen væk, og hvis man opgiver at finde den, vågner man stensikkert op med minimum fem nye stik dagen efter. Fuck sommer.

6. En af de piger, jeg plejede at tage til Nik & Jay-koncerter med, da jeg var teenager, er gravid. Og forlovet. Og voksen. Og jeg kan ikke helt få det til at hænge sammen med, at jeg jo stadigvæk er lige i starten af tyverne… Ikke?

7. Jeg har haft psykopat mange sidevisninger i denne måned, og det er helt fantastisk, men jeg er samtidig vildt paranoid omkring, hvordan jeg nogensinde skal stikke det tal næste måned. (Jeg har stukket den foregående tals måned hver eneste måned, siden jeg startede bloggen. Det er en intern konkurrence med mig selv. Og jeg er en konkurrenceskøge.)

8. I går fik jeg nye sko. Fra Føtex. Og jeg synes faktisk, de er virkelig pæne. Please, kære Gud i himlen, lad det ikke være første tegn på, at jeg er ved at forvandle mig til en People of Walmart-type!

9. Det er ikke bare min hjerne, der ikke bryder sig om de høje temperaturer, det er også min krop. Fx har jeg pt en ret imponerende mængde varmeknopper. Og man kan altså ikke altid lige se, at det er varmeknopper. Især ikke, når de befinder sig i ansigtet… Næh nej, der ligner det snarere, at jeg har byttet ansigt med teenage-Miriam. FML.

Comments (23)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.