Jeg er jo Bridget Jones #140

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yfgCpkHW1IE&w=800&h=550]

1. Så var det lige, jeg faldt over den her video, og jeg skal se den hele. GoT-abstinenser, gå væk!

2. Jeg skal hjem til København i morgen, og jeg har det helt ærligt lidt stramt over det. Nu skal jeg til selv at lave mad. Og gøre rent. Og betale. Hyl!

3. Frank har det endnu mere stramt over det. Eller, det ville han have, hvis han vidste det. Forbereder mig selv på en måneds intens udfrysning.

4. Jeg kan ikke tælle antallet af gange de sidste par uger, hvor jeg har slukket lyset i soveværelset, lagt mig under dynen og lige bagefter hørt en mygs ultraprovokerende bzzzzzzz.

5. …Men når man tænder lyset, er myggen væk, og hvis man opgiver at finde den, vågner man stensikkert op med minimum fem nye stik dagen efter. Fuck sommer.

6. En af de piger, jeg plejede at tage til Nik & Jay-koncerter med, da jeg var teenager, er gravid. Og forlovet. Og voksen. Og jeg kan ikke helt få det til at hænge sammen med, at jeg jo stadigvæk er lige i starten af tyverne… Ikke?

7. Jeg har haft psykopat mange sidevisninger i denne måned, og det er helt fantastisk, men jeg er samtidig vildt paranoid omkring, hvordan jeg nogensinde skal stikke det tal næste måned. (Jeg har stukket den foregående tals måned hver eneste måned, siden jeg startede bloggen. Det er en intern konkurrence med mig selv. Og jeg er en konkurrenceskøge.)

8. I går fik jeg nye sko. Fra Føtex. Og jeg synes faktisk, de er virkelig pæne. Please, kære Gud i himlen, lad det ikke være første tegn på, at jeg er ved at forvandle mig til en People of Walmart-type!

9. Det er ikke bare min hjerne, der ikke bryder sig om de høje temperaturer, det er også min krop. Fx har jeg pt en ret imponerende mængde varmeknopper. Og man kan altså ikke altid lige se, at det er varmeknopper. Især ikke, når de befinder sig i ansigtet… Næh nej, der ligner det snarere, at jeg har byttet ansigt med teenage-Miriam. FML.

Kommentarer (23)

 • Inderligt tak for at linke til People of Walmart siden! Anede ikke at den eksisterede, men hold kæft den er god!

 • Grunden til det høje antal sidevisninger; din blog er en af de eneste, som er helt ægte og let at relatere til. Og det er faktisk det, som folket vil have.. Tak for det <333333 😉

 • Ha haha ha ha People of Walmart – I love! Tak for dagens underholdning! virkelig en oplevelse i sig selv at tage på people watching i Walmart, men den side samlet jo alle guldkornene!

 • Altså jeg har først opdaget din blog for en lille uge siden og er gået igang med at læse den fra ende til anden (eller altså læser den i virkeligheden i omvendt rækkefølge, hvilket giver nogle aha-oplevelser indimellem). Så måske har jeg boostet dit visningsantal (har stadig ikke helt forstået hvordan det er det virker?). Anyways så er jeg kun nået til april 2013 så jeg kommer nok også til at hjælpe på visningsantallet i august 🙂
  Kh en ny trofast læser
  PS Jeg oplever stooore problemer med at kommentere fra ipad hvor jeg midt i det hele bare ikke får lov at skrive mere og er nødt til at lukke siden ned og starte forfra. Er jeg ene om det problem?

 • Elsker din blog, men er konstant angst for GoT spoilers! Har endnu ikke set sæson 3.. Og hver gang du nævner serien, tør jeg ikke læse sætningen færdigt i frygt for store afsløringer!

 • Tøhø, modebloggernes popularitet fortæller lidt en anden historie, men i det mindste har jeg fået læserne med noget mellem ørerne! 😀

 • Men hun kvalificerer så også som ung mor (ikke?). Bare vent til det er normen at alle dine venner bliver gift og får børn… :-O

 • Du kan nok ikke sådan rigtigt booste noget alene, men du kan bidrage til boostingen, og det sætter jeg pris på!

  Og nej, det er desværre ikke kun dig. Jeg ville ønske, jeg kunne fixe det, men det er Blogger, der er fucked. 🙁

 • Jeg fik spoilet det meste af sæson 3, før jeg fik den set, og det var pisseirriterende, så den slags ser du ikke herinde! 😉

 • JUHUUUUUUUU 😀 Skønt!

  Men hvor er det træls, at du fik det selv 🙁 Jeg hader spoilers!

 • Ja! Jeg kæmper også med varmeknopper, og de er en pest! Jeg får dem mest på brystet, og det er heller ikke super fedt, at ligne en med bumser på brysterne.. OMG

Der er lukket for kommentarer.