Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

New love + nyopdaget vidunderbutik

Som altid når jeg er på besøg hos mine forældre i en længere periode, er voksen-Miriam forsvundet og teenage-Miriam dukket op. Ugh. Teenage-Miriam er sådan en needy, uselvstændig kælling. Moder virker til gengæld godt tilfreds med at have hende hængende, og der er derfor faldet en del gratis ting af, når vi har været på tur i de randrusianske butikker. Det er både voksen- og teenage-Miriam naturligvis skamløst tilfredse med.

De fleste ting er nok næppe så interessante for jer, (med mindre I har en sjælden fetisch for genbrugsfund som ildfaste fade og gamle kogebøger?) så dem skal I nok slippe for at blive spammet med, men der er en enkelt ting, jeg gerne vil fremvise. W7-paletten In the buff, som jeg med stor begejstring erhvervede mig i går. Den er en dupe af Urban Decays überpopulære Naked 2, der normalt går for omkring 350 kroner… Jeg gav en flad halvtredser for den her.

What?! skriger makeup-entusiasterne på den anden side af skærmen. Hvor? Hvordan? Tell me more! Og det skal jeg gøre! Paletten er fra en butik ved navn Normal, som jyderne måske kender. Det er en lidt sær størrelse. De sælger makeup, shampoo, tandpasta og den slags, men også slik, kattemad og håbløst unødvendige, men sjove ting á la Tiger. Priserne er naturligvis den mest fantastisk del, for de er rigtigt rart lave og på den måde kan man nappe masser af typiske pige-afhængigheder som fx tørshampoo fra Batiste, læbepomade fra Eos eller neglelak fra O.P.I. med store rabatter og derfor få råd til endnu mere. Hurra! Derudover har de et skægt udvalg af engelske og amerikanske produkter som fx Dr. Pepper BBQ sauce og Betty Crocker icing. (Måtte holde Amerikanofile-Miriam ret meget tilbage i den sektion.)

Nu roser jeg Normal så meget, at man skulle tro, jeg blev betalt for det, men sådan ligger landet (desværre) ikke. Jeg er bare blevet en lille smule forelsket. Der er dog selvfølgelig et lille aber dabei: På trods af at Normal er en kæde, så findes der i skrivende stund ikke en eneste butik på Sjælland, og det er jeg selv sagt voldsomt utilfreds med. Jeg er dog sikker på, at vi i fællesskab kan få lagt noget pres på hvem end, der står med den slags beslutninger, for lur mig om ikke også mine sjællandske læsere gerne vil opleve denne fantastiske mirakelbutik?

Comments (23)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.