Paradise Recap – Uge 18 (Finaleuge!)

Mandag

 • Det afsløres, at Balslev har det særeste nys i verden. Det minder lidt om de lyde, Frank siger, når han er sur over, jeg ikke vil give ham mere vådfoder.
 • Nathalis opgave viser sig at være at skulle starte en hemmelig fest, hvor hun skal invitere én gæst ad gangen, indtil der kun er tre mennesker tilbage på hotellet. En af dem ryger så ud, men må tage en anden person med sig i faldet. 
 • De tre efterladte gæster ender med at blive Martin, Malte og Laura. Jeg ved ikke, hvor lang tid folk har været om at forlade hotellet, men taget i betragtning hvor paranoide alle deltagerne er, så er det da imponerende, at ingen har bidt mærke i, at størstedelen af hotellets gæster pludselig er væk!
 • Om aftenen falder Laura offer for sin stærke plads på hotellet og får flertallets stemme. For at give Malte en bedre chance i spillet, vælger hun at tage Kasper med i faldet, hvilket knuser ham totalt. Det er da også at sparke til en, man i forvejen er skyld i ligger ned. Stakkels, lille dreng. 
Tirsdag
 • Balslev og Malte diskuterer muligheden for, at de to par skal spille sammen. Nathali og Malte diskuterer derefter muligheden for at droppe deres partnere og stå sammen. Det selviske spil er i gang for fuld skrue. 
 • Rikke dukker op på de respektive værelser og giver hvert par en sort rose, der skal uddeles til en af de andre deltagere. Indehaverne af de sorte roser vil være i sædvanlig “stor fare.” Sandy får en rose og Malte får to, hvilket giver ham ret til at give den ene videre. Han ender med at give den til Balslev – sandsynligvis for at få muligheden for at få Nathali som partner.
 • Det tre uden roser skal beslutte sig for, hvem der skal ud, hvilket er lettere sagt end gjort, da de hver har en partner med en rose. Ironisk nok er Nathali den eneste, der gerne vil have sin partner ud, men han er samtidig den eneste person, Martin og Mille ikke stemmer for, så han er sikker.
 • Det ender med at være Nathali, der står med beslutningen, og hun sender af mystiske årsager Malte ud. Så mærkeligt et valg, altså. Malte kvitterer da også ved at fortælle resten af gæsterne om hans og Nathalis planer om at stå sammen, hvilket ikke just er positivt for hende. 
 • Deltagerne opdager en krukke hængende over en balje vand og en saks ved siden af. Vild diskussion følger. Hvem tør klippe snoren over?! Til sidst er det Mille, der gør det. Krukken viser sig at være fuld af blod. Eller “blod”, selvfølgelig. Men får vi mere at vide i aften? Nøh.
Onsdag
 • Det viser sig, at Milles handling betyder, at hun skal på date. Oooookay. Det havde jeg måske ikke lige set som en konsekvens. Med sig tager hun Balslev. De får et brev, hvori der står: “Kære Mille og Balslev. Tillykke. I er i finalen.” Undskyld hvad? Man kan da ikke sende et så anonymt par i finalen, det er der da ikke noget sjovt ved!
 • Imens dukker der et brev op hjemme på hotellet, der fortæller, at Sandy, Martin og Nathali skal beslutte, hvem af dem der skal forlade hotellet. Det er lort med lort på for Nathali, der jo udmærket godt ved, at hun ikke har en chance. Hun tager det imidlertid virkelig pænt. Props.
 • Juryen dukker som altid op på hotellet aftenen før finalen for at skabe lidt drama. I år består den af følgende: Nathali, Malte, Laura, Kasper, Benjamin, Natasha (whut?), Christian, (Nooooo!!), Malene og Henrik. 
 • Det har været sådan nogle fantastisk dejlige programmer uden Christian, der straks skal begynde at svine Mille til for at have sendt ham ud. Eller “diskutere”, som han kalder det. Er der lige nogen, der køber den dreng en betydningsordbog? 
 • Christian er ikke den eneste, der er bitter. Det er i hvert fald ikke lutter søde ord, der flyder til festen om aftenen, lad os sige det sådan. Men det er okay, når man får citater ud af det som det her Nathali får sagt om Benjamin: “Altså, fandme, idiot-mærkeligste-mystiske-spasser-svin. Og det mener jeg.”
 • Kasper er gal på Laura, og han er rigtig gal. Mest fordi han jo i virkeligheden er røvsåret over hendes opførsel, og det er helt ærligt totalt forståelig. Desværre er han så oprørt, at han lige får smidt ind, at han har kysset med Laura, efter han kom ind på hotellet igen. Shit. Det er pissefucking synd for Malte, der én gang har tilgivet Laura for at fjolle udenom. I virkeligheden er det lidt sært, at Laura er så vellidt. Det må være hendes søde, uskyldige personlighed, der gør det, for hvis man tæller de fucked up ting sammen, hun har gjort på hotellet, så gør det hende faktisk lidt til en kælling. 
 • Martin og Nathali snaver. Whut?! Af alle ting jeg ikke havde set komme…
 • Malene falder ud over siden af trappen i den mest tilfældige ulykke nogensinde på hotellet. Det ser faktisk temmelig voldsomt ud, og hun ender med at ryge på hospitalet. På alle måder en bizar hændelse.
Torsdag
 • Der er angrebsceremoni. Så, Henrik og Christian, det er nu, I helt legit har lov til at være røvhuller! Balslev får tæsk for ikke at have været på hotellet længe nok, Martin får tæsk for at ville smide Sandy ud, og både Mille og Sandy får smæk for at være på badeferie. Det er helt ærligt en ret tam omgang.
 • Malene er stadig på hospitalet, så Rikke gør en big deal ud af, at afstemningen kan blive uafgjort, men det kan det jo ikke en skid med de to par. Sandy og Martin vinder med flest stemmer. Det særeste valg er, da Henrik vælger Balslev og Mille. …Why?
 • Sandy og Martin skal ud i den sædvanlige troskabstest. Martin ender ikke overraskende med at smide kuglen før tid. På de 300.000. Det er så sært et sted at gøre det, altså. At hugge ens trofaste partners mulighed for at vinde 250.000 for at få 50.000 ekstra selv. Ej. jeg kan altså bedre lide det, når de deler. Især i dette tilfælde, fordi jeg rockergerne ville have set Sandy vinde på sin badeferie-taktik. Det havde været så velfortjent!
Hvad synes I om årets sæson? Jeg synes, det har været den tammeste længe. Originaliteten er fuldstændig forsvundet, tingene er blevet alt for forudsigelige. Det er brandærgerligt. Der har været for få twists og nervepirrende misioner for slet ikke at tale om store personligheder. Og producerne har slet ikke arbejdet ordentligt med, hvad de havde. Hvorfor kom Kasper ikke ind noget før og skabte splid mellem Malte og Laura? Hvorfor kom Danny ikke ind igen? Hvorfor var alle de hemmelige missioner de første to uger? Hvorfor har der ikke været en eneste Pandoras, der fik en deltager til at vandre ud i protest? Hvorfor var finaleugen så kedelig? Hvorfor i alverden er der ikke nogen af finaleparrene, der har haft mulighed for at bytte deres partner ud med et jurymedlem? Æsh. Det kan I altså gøre bedre, TV3.

Kommentarer (14)

 • Synes sgu at Kasper er en tudeprins. Helt ærligt, hvor pænt opførte han sig over for Laura dengang han stadig var inde? Ikke særlig pænt som jeg husker det, og han lavede da også små bommerter sammen med nogle andre… Derudover husker jeg heller ikke at de nogensinde blev Paradise-kærester? Altså ærligt, hvordan kan han komme ind flere uger efter og tro, at alt er som det var da han forlod det… Og at tro, at han kunne vinde hvis hun ikke havde smidt ham ud er da bare latterligt 😀

 • ØV, jeg synes det var en tam finaleuge. Jeg manglede virkelig at en finalist kunne bytte sin partner ud med et jurymedlem.. Alt for få twist's og personlige hvad. Den hemmelige fest er altså ikke en finaleuge-leg i mine øjne! ØV jeg er skuffet…..

 • Nu har jeg, med få undtagelser, fulgt med siden sæson 3, og aldrig nogensinde har det været så utrolig tamt!
  Sandy var den eneste, jeg nogensinde heppede på, og jeg må da indrømme, at jeg de sidste 4/5 uger har læst dine opsamlings for at holde mig opdateret, eftersom jeg maksimalt har kunnet tage mig sammen til at se et afsnit om ugen.
  Helt ærligt, hvornår skal man tage sig sammen TIL at se PH? Jeg plejer at skulle tage mig sammen til at lade være. Nå.
  Men tak for opdateringerne – de har været meget nyttige 😀

 • Jeg havde virkelig håbet på, finalen blev uafgjort. Jeg vil virkelig gerne vide hvad der så var sket?

 • Altså ja, de småskændtes lidt, men hun lovede ikke desto mindre, at hun ville vente på ham og ikke være sammen med andre, og så har hun været sammen med to og decideret fået sig en kæreste, da han kommer tilbage? Ej, det er altså dårlig stil.

Der er lukket for kommentarer.