Shhh… #21

Dedikeret til Camilla og andre stakler, der stadig sidder fast i eksamenshelvedet. Hvis I craver en specifik form for blogopmuntring, så råb op! Jeg skal gøre mit bedste for at hjælpe.

Der har været ønsker om, at jeg linker til indsendelsessiden, når jeg poster hemmelighedsindlæg, fordi den vist er lidt tricky at finde ind til, hvis man er på mobil eller iPad. Det er her, det sker. Bring it on!

Modsat visse bloggere, der skal forblive navnløse, så er jeg helt cool med, at man er uenig med mig. Faktisk poster jeg ganske bevidst nogle temmelig radikale holdninger ind imellem for netop at opfordre til debat. Uenighed er smukt, så længe vi holder tonen pæn og saglig. (Og jaja, det lykkes heller ikke altid helt for mig.)
   

Ak, det er hårdt at acceptere, at selv jeg er sprogligt fejlbarlig. 😉 Jeg siger også ofte ‘det ligner’, hvor jeg burde sige ‘det ser ud som om’, og indtil for et par år siden udtalte jeg stædigt t’et i nougat, fordi det gør min mor, og det er hende, jeg rent sprogligt har formet mig efter.

Hvis det er rigtigt, så er jeres mødre nogle kællinger. Meeeen mon ikke der er mere til historien? Jeg fik i øvrigt min første seriøse kæreste som 21-årig. Nogle mennesker har bare sværere ved at blive forelsket, og det er a-okay. Så føles det også dobbelt-fantastisk, når det endelig sker.
 

Kommentarer (17)

  • Hvad med (ironisk) fede ting ved at have læseferie? Som f.eks.; “Behøver ikke tænke på at købe nyt smart sommertøj for sidder alligevel indenfor i joggingtøj hele dagen”, samt “Bliver ikke solbrændt efter en laaang dag på stranden/i parken (for sidder alligevel indenfor hele dagen..)”

  • Åh til hende der er ved at starte et forhold til en fyr, som hun ikke synes er tiltrækkende: kom væk! Jeg har selv stået i situationen for blot et par måneder siden og jeg valgte at ignorere det fordi jeg jo godt kunne lide ham som person. Vi var kærester 1,5 måned. Jeg droppede ham i sidste uge, fordi den manglende tiltrækning endte med, at jeg fandt alt, han sagde og gjorde irriterende. Jeg har skrevet om det på min lillebitte blog http://indsaetselvfancynavn.blogspot.dk/, men du behøver som sådan ikke at læse det, bare få stoppet det med ham!

  • Pik, der røg det spontane reprimande-indlæg om 'virker til', som jeg var begyndt på… Mig irriterer det også grænseløst, når folk gør det!… Dog kan jeg i mit hjerte altid finde tilgivelse til ellers velformulerede sprogpedanter 😉
    (Og tænker tit på, hvilke sprogfejl jeg mon selv går og laver uden at vide det… Svaret er nok: INGEN!! Absolut INGEN!!)

  • Okay, dette har intet med indlægget at gøre… Men er dit imgur-brugernavn JustAnotherRidiculouslyLongUsername? For jeg syntes jeg kunne kende Frank i et billede i en kommentar 😀

  • Det kan altså også gå den anden vej… Da jeg for seks år siden mødte min kæreste var jeg slet ikke tiltrukket af ham, faktisk kunne jeg ikke engang overskue at se hans Facebook profilbilleder igennem da jeg dagen efter “stalkede” ham. Jeg prøvede sågar at slippe af med ham flere gange… Idag er vi gift. 🙂

  • Sandt, Anonym. Jeg har også engang været i et forhold, hvor jeg egentlig ikke syntes, manden var specielt tiltrækkende, men så blev jeg tilfældigvis forelsket, og så var han pludselig det lækreste menneske på jorden!

Der er lukket for kommentarer.