Shhh… #20

Nåhmen, for første gang muligvis nogensinde følger jeg rent faktisk min skriveplan, hvilket i bund og grund betyder, at jeg ikke er røv-røv-stresset, men kun røv-stresset, og derfor har jeg tid til at lave hemmelighedsindlæg til jer. Værsenartig!
 

Man kan sgu da heller ikke hedde Frank, mand! 😉

De er noget mere kinky, end vi giver dem credit for, de der bloggere, hva’?

Kommentarer (28)

 • Med “en af de største bloggere…” det må vel være herhjemme? Sig det er Marie og Sogus!! 😀

 • Til hende (eller ham) der drikker 3 flasker vin om dagen – søg hjælp! Det ender galt, bliver kun værre. Du gør skade på dig selv og dem, der elsker dig!

 • Jeg begynder altsaa langsomt at tro, at der er nogle derude, der putter lidt lög paa de der hemmelighedshistorier om, hvad de ved/har gjort om/med “store bloggere” og evt. deres kärester. Der er sikkert et par af hemmelighederne, der er sande nok, men jeg kunne altsaa godt forestille mig, at der maaske sidder et par stykker derude, som har en spög ud af at lave lidt ravage. That aside, saa er nummer 5 noget af det mest sörgelige, jeg länge har läst. Jeg haaber, I finder ud af det paa en eller anden maade, der kan väre god for jer begge to i det lange löb, uanset om han er homo eller ej! Jeg föler med dig, det er saa forfärdeligt at väre ulykkeligt forelsket 🙁

 • Ja. Man kan gøre nok så meget for at skjule det, men familie og venner kan godt se gennem det. Og det gør ondt. Både på dem, men sandelig også på dig selv i det lange løb.

 • Til dig med (eller rettere nu uden) børneopsparing… Jeg havde brugt min børneopsparing allerede inden jeg blev 17… For det, endda, efter som det “større” beløb jeg havde på kontoen var penge fra min konfirmation… Der stod 1,5K på børneopsparingen, udelukkende bestående af de 5'ere jeg ugentligt satte ind fra jeg var lille. Så du er ikke ene om at have tryllet den væk… Jeg er tit skide misundelig på dem der har haft forældre der også har sat penge igen. Ligesom jeg var /er misundelig på dem der fik mere end mine 4,5K i konfi gave. Misundelse er en grim ting, men ikke noget jeg er ræd for at indrømme, og hvis det kan give andre lidt feel good at se, så yei 😀

  // Janni aka Gulde < Gulde.dk

 • Jeg sad nøjagtig og tænkte det samme, altså om troværdigheden nu også er i top. Der er jo ingen garanti og der kan selvfølgelig ikke tjekkes op på det da indsenderne er anonyme, men nogengange som fx. den med den store blogger studsede jeg også over og den med SRO opgaven, men det er nok fordi jeg aldrig selv ville have nerver til at lade sådan noget ske at det virker helt urealistisk i mine øjne- jaja puds glorien;) men ellers skønt indlæg om hemmelighederne er sande eller ej og skøn skøn blog:)

 • Tænkte det samme, men så alligevel: Hvorfor skulle man dog lyve omkring dem? Man får jo ikke et “haha hvor er det vildt og hvor er du sjov hvorfor mon” tilbage, man er jo helt anonym? 😉

  Men ja, de er voldsomme mange af dem! Av!

 • Jeg brugte min børneopsparing på 3 mdr og jeg fik den da jeg var 18 og det var ikke på fornuftige ting…. men det er sgu ik nogen hemmelighed 😀

  Den der ryger, hvor ingen ved det. Trust me, de ved det. Den lugt kan man ikke skjule. Jeg er selv eks-ryger og røg lidt i smug inden jeg stoppede helt og ved ik hvad jeg har tænkt på.. man kan så nemt lugte det 😛

 • Når du skriver hemmeligheds-indlæg ville det være herre fedt, hvis du linkede til stedet, hvor man kan indsende hemmeligheder… Jeg kan nemlig ikke finde det, og jeg kan ikke overskue at tjekke alle 20 igennem i jagten 😀

  ps. er stor fan af din blog! dog er dette første gang jeg kommenterer 😀

 • Hvis du kigger øverst på siden, lige under headeren, så står der “Start”, “Om mig/kontakt” og “Hemmeligheder” –> hvis du trykker der, kan du skrive din(e) hemmelighed(er) 🙂

 • Dig, som skammer dig over at have været i seng med din ven, mens du ser en anden; fortæl ham det. Det lyder ikke som noget, du kan fungere med, og det skal ikke gå og æde dig op. Føler med dig <3

 • Den der med sygdom kan jeg godt relatere til… når ting går dårligt i ens liv, så er det som om, at en diagnose ville være en hjælpende hånd? Altså, en grund til at man fx følte sig som en fiasko, man ville få opmærksomhed, forståelse etc. MEN da jeg i foråret blev ramt af en fuckin' smertefuld infektion og landede akut på hospitalet ud af det blå, så indser man gaven ved at godt helbred. For helvede da, et hospital er ikke et sted man vil være, og man priser sig LYKKELIG, når man er ude med et godt helbred, jeg løb nærmest ud af hospitalet, da jeg endelig blev udskrevet. Så indsender af hemmelighed: pris dig lykkelig for et godt helbred. Der er intet glamourøst eller rart ved at ryge på hospitalet :-/

 • Jeg har aldrig haft en børneopsparing! Stakkels barn jeg er.. 😉 men jeg har da klaret mig alligevel. 🙂

 • Jeg går gevaldigt ud fra, at vedkommende godt ved, den er gal, men det er ikke altid lige så let at søge hjælp, som det lyder.

 • Jeg tror, det er helt naturligt. Ligesom når man føler sig stresset og ville ønske, man lige kunne få en omgang influenza, så man kunne ligge i sengen og se tv hele dage, men når man så reelt får influenza, så fortryder man lynhurtigt.

 • Det har jeg heller ikke – tror også hemmeligheden gik mere på, at vedkommende fik brugt sine penge lidt hurtigere end forventet. 😉

Der er lukket for kommentarer.