Paradise Recap – Uge 17

Mandag

 • Med to uger til finalen er der nerver på hos deltagerne. Det hjælper bestemt ikke på det, da de fra morgenstunden bliver sendt på ceremonipladsen. Her dukker først Morten, derefter Malene og til sidst dukker Kasper kraftstejlme op. Så er det ikke sjovt at være Laura!
 • De tre tilbagevendte gæster får at vide, at de ikke checker ind, men har muligheden får det i morgen. Nårh ja, og så må par fra nu af også bestå af to personer af sammen køn!
 • Laura må modvilligt erkende over for Kasper, at hun både har knaldet Morten og i øvrigt nu er Paradise-kærester med Malte. Det er noget af et slag for Kasper, der gik og troede, at han skulle ind til sin Laura igen. Stakkels dreng.
 • Kasper og Laura danser måske lidt for meget og lidt for tæt, og Malte er ikke helt glad. Han ville blive endnu mindre glad, hvis han fandt ud af, at Kasper og Laura delte et kys, mens han lå lige inde ved siden af og sov.
 • Christian spørger Malene, om hun vil komme kærester med ham, og hun giver ham et saligt “mmmm” til svar. Jeg tvivler af en eller anden grund gevaldigt på, at hun kender til hans knaldeture med Nathali. 
 • Kasper snaver lidt med Nathali og lidt med Mille i et forsøg på at score sig en partner. Bagefter forsøger han at score sig en trekant. Det går så dårligt, at jeg slet ikke tror, pigerne opdager, at det er det, han er ude på. 
Tirsdag
 • Christian fortæller Mille, at han ikke kunne finde på at skifte hende ud. Det er en lodret løgn. Klip til alle de gange hvor han har svinet den modsatte gruppe til for at spille uærligt og stikke deres egne i ryggen. *sarkastisk slowclap*
 • De tre gamle gæster får at vide, at de kan få lov til at blive, hvis en af de nuværende gæster på hotellet rækker hånden op og derved bytter deres partner ud. Mille stikker hånden i vejret, før Christian når så meget som at blinke, hvilket får ham til at udtale, at han føler sig “lidt dolket i ryggen.” Are. You. Fucking. Kidding. Me?! Man skulle jo ikke tro, det var muligt at være så dobbeltmoralsk! 
 • Mille vælger at danne par med Kasper, og pludselig er det Christian, der står i fare sammen med Malene og Morten. Jeg når lige at fryde mig over situationen, da Rikke meddeler, at to af de tre skal danne et par og den sidste ryge ud. Farvel til Morten. 
 • Lidt lettelse får jeg dog lov til at beholde, da det viser sig, at Christian og Malene nu skal udfordre et andet par til en dyst om retten til en plads på hotellet. De vælger Benjamin og Nathali. Det forekommer mig at være et lidt meh valg. Det ville da være mere logisk at gå knald eller fald med et superstærkt par eller vælge Balslev og Natasha, der alligevel ikke når i finalen, fordi de har været så kort tid på hotellet og derfor per Paradise-regler ikke er “værdige”.
 • De to par mødes med Rikke, hvor de bliver tilbudt 25.000 kroner for at forlade hotellet. Det vil sige, én person får pengene og tager sin partner med i faldet. Jeg ville gøre det. Rent statistisk er det klogest. Men ingen af dem gør det. Derefter forhøjer Rikke beløbet til 35.000, men igen tager ingen imod tilbuddet. Beløbet bliver forhøjet til 50.000, og stadig er der ingen, der reagerer. Så dumt. Man kan få virkelig mange par sko for 50.000 kroner.
 • De øvrige gæster får derefter besked på, at de skal bestemme, hvem af parrene der skal blive. Overraskende nok er det Christian og Malene, der får sparket, hvilket selvfølgelig får mig helt op af stolen i begejstring. Hurra og halle-freaking-luja! Fuck af med dig, Christian røvfjæs! Karma er en kælling, hva’?
Onsdag
 • En kiste dukker op på hotellet. I den er navnet på en deltager, Christian og Malene vil hævne sig over, og den person skal åbne kisten for ikke automatisk at ryge ud. Er det en anden person, der åbner kisten, vil den person automatisk ryge. Shitshitshit. 
 • Det meste af hotellet er overbevist om, at det er deres navn i kisten og prøver desperat at få en anden deltager til at åbne den. Undtagen Mille, der slet ikke overvejer at smide lorten over på en anden. Arhmen, hvis hun ikke kan tænke så langt, så fortjener hun også at ryge på den.
 • I sidste ende er der ingen, der åbner kisten, og Natasha ryger hjem. Sært valg. Jeg gætter på, Christian og Malene havde håbet på en af dem, de reelt ville have ud, havde åbnet kisten og læst det forkerte navn.
 • Nathali er sur på Benjamin, så han sprøjter parfume i øjet på sig selv for at vinde nogle sympatipoint. I don’t even…
 • Årets sidste Pandoras er en halvfesen omgang. Den burde have været spækket med drama! Balslev prøver at skabe splid mellem Benjamin og Nathali i et forsøg på at få en af dem som partner. 
 • Nathali kommer til at nævne i en sidebemærkning, at hun godt kan lide en omgang analsex indimellem, hvilket får Kasper og Balslev til at gå helt i sex-selvsving. Børn.
Torsdag
 • Parrene får besked på, at de skal vælge hvem af de to, der skal sidde ned til aftenens parceremoni. Den person har nemlig en garanteret plads i finaleugen. Den er lidt tricky, fordi det lidt afslører, om parrene stoler på hinanden. Vinderne ender med at være Kasper, Laura, Martin og Nathali. 
 • Nathali ender eddermame med at vælge Balslev frem for Benjamin. Hendes begrundelse er, at Balslev vil trække flere stemmer i en finale, fordi han er mere vellidt, men realiteten er sandsynligvis, at han ville ende med at tabe, udelukkende fordi han har været så kort tid på hotellet. 
 • Benjamin skal pakke sine kufferter…. Og det var det? Seriøst?! Sidste parceremoni og ikke et eneste lillebitte twist. Ej. Mor er ikke skuffet, mor er sur. Ikke desto mindre kan jeg ikke lade være med at sidde og fryde mig over, at Sandy nu er i finaleugen, mens både Henrik og Christian må se bittert til fra juryen. 
 • Benjamin mødes med Rikke på sin exit-vej og får besked på at give en vigtig, men risikabel opgave til en gæst. Han vælger – med et flabet smil, I might add – Nathali. Jeg er faktisk rigtig spændt på at se, om hun har hjerne til at klare sådan en mission.

Kommentarer (12)

 • PD er ved at være kedeligt … Mille kan ikke tale rent og ja hun har fejekoste på øjnene og min mening er at det er ikke pænt … jeg tror Sandy er en kvinde med hår på brystede også hun har fejekoste på øjnene 🙂

 • Jeg er helt vild med at du har fået skrevet: “men har muligheden får det i morgen,” når nu man kender til din sproglighed. Det kan simpelthen ske for selv den bedste 😀
  – Ida

 • Synes i det hele taget Pandoras har været ret tam i hele sæsonen, synes det er nogen alt for kedelige oplagte spørgsmål som der kommer hver gang 🙁

 • Jeg var så overbevist om, at der ville ske det vildeste twist til parceremonien, så ingen af de stående kunne føle sig sikre. Det her var jo alt for nemt og forudsigeligt? Kedeligt. Men juhu for Sandy og Martin! Og Malte! Jeg venter på en måde stadig på, at Laura fucker det helt op mellem de to..

 • Haha, elskede seriøst bare da Malene blev ved med at sige om Nathali: “tag nu for fanden da bare pengene og få lavet de patter, du altid snakker om, du har jo alligevel ikke en chance mod os” – og så bliver hun selv kylet ud to minutter efter ;D Kunne slet ikke magte, hvis hende og Christian skulle blive på hotellet, så jeg er godt tilfreds!

Der er lukket for kommentarer.