Paradise Recap – Uge 16

Mandag

  • Det er mexicansk dag på hotellet, og deltagerne skal spise chili. Det er ikke lige så underholdende som en Chili-Klaus video, men det er tæt på. Især fordi en genial TV3-medarbejder har gjort soundtracket til Bloodhound Gangs Fire Water Burn. Burn, motherfucker! 
  • Benjamin tager temmelig suverænt sejren. Henrik bukker under inden den stærkeste chili, men hans machoside kan ikke have den slags siddende på sig, så han vælger at indtage én, efter konkurrencen er slut. Jeg lærer aldrig at forstå den type mentalitet. 
  • Om aftenen er der mexicansk fest komplet med bl.a. sombreroer og seraper. Sandy drikker sig bankelam og går i seng. Tilfældigvis har hun bare bryster, og det synes Malte da lige, han skal dele med resten af hotellet, så de allesammen kan få sig et kig. Ej. Du skuffer mig, Malte, det er eddermame dårlig stil.
  • Henrik og Christian starter deres lort igen. Først får det udover Martin, der åbenbart spiller uærligt. “Henrik og jeg kører et spil herinde, der gør, at vi måske er de mest værdige i finalen.” Citat Christian. Undskyld mig et øjeblik, mens jeg brækker mig over hans selvretfærdighed. For en gangs skyld er det faktisk Henrik, der siger stop, og tager sig sågar af Nathali, der bliver ked af det. Det er rart at se. Måske er det virkelig bare alkoholen, der gør dem til røvhuller. 

Tirsdag
  • Henrik på Solo får fra morgenstunden et brev om, at han skal vælge sig en partner og derved sætte gang i en klassisk Paradise-kæde. Den sidste dreng uden partner ryger på Solo. Det lykkes Henrik ikke at fucke op denne gang (stikke, stikke), så det er Martin, der til sidst står uden partner.
  • Hele hotellet prøver at lure Benjamins valg under kæden. Selv hans partner, Nathali, er utilfreds. Det virker lidt, som om han bevidst spiller totalt hovedløst á la Danny… Så er spørgsmålet bare, om han kommer til at lide samme skæbne.
  • Ingen Pandoras sidste uge, og denne uge ligger den på en tirsdag. Jeg bryder mig ikke om, når I piller ved vores faste rutiner, TV3! 
  • Malte og Laura bliver Paradise-kærester. Det fortjener et par teenagehjerter!
  • Henrik og Christian diskuterer, hvem af dem ville vinde, hvis de kom op at diskutere. Seriøst?
  • Pandoras slutter af med, at pigerne skal bestemme, hvem af drengene der er en rigtig mand. Personligt stemmer jeg stort for ingen, men pigerne ender med Malte, som jeg også fint kan acceptere. Resten af drengene er imidlertid bitre – for at sige det mildt. Fnis.
  • Malte og Laura knalder om aftenen og irony of all ironies: Det varer lige godt halvandet minut. Det kunne godt ske, du skulle give den titel tilbage, Malte. 😉
Onsdag
  • Malte får brev om, at han skal vælge en pige at tage med på date og vælger selvfølgelig sin Paradise-kæreste. Det skulle han måske ikke have gjort, for daten går på ridning, og Laura er bange for heste… Hun har i øvrigt også klip-klapper på, hvilket jeg som gammel hestepige må informere om, er det fodtøj, der til det formål må være allermest no-go.
  • Hjemme på hotellet leger Nathali frisørsalon. Hun klipper først og farver dernæst Henriks hår. Bagefter får Christians hår også lige lidt farve. Hvorfor i alverden hun har slæbt hårfarve med til Mexico, der aner jeg ikke.
  • Malte får brev om, at han må låse sig med en pige til næste parceremoni. WIN! (Siger jeg helt objektivt.) Han vælger Laura, hvilket får Henrik til at flippe skråt på Mille, fordi han nu er i fare.
  • Christian under snak om, hvad der skal ske om aftenen: “Hvis jeg bare så meget som starter et skænderi om taktik, så er man velkommen til at hakke mig i løgene.” JA TAK!! 
  • Åh, Christian. Aldrig har der da været et menneske på Paradise Hotel, der ved så lidt om, hvordan man bør behandle piger. Han proklamerer foran alt og alle med meget store ord, at Nathali bare gerne vil have ham, og han bare overhovedet ikke er interesseret, og da hun så svarer igen ved at kalde ham et asshole, så er det naturligvis hende, der går over stregen. Jesus Kristus af Nazaret. Kom over dig selv, dreng. 
Torsdag
  • Deltagerne får morgenmad på sengen og panikker allesammen over, hvad det kan betyde. Undtagen Sandy, der mest af alt er utilfreds med, at hun ingen Nutella får, og Martin, der ikke engang vågner. Morgenmaden betyder i øvrigt ikke en skid.
  • Henrik har travlt med at prøve at finde sig en partner. Laura derimod har travlt med at flirte med Malte på trods af at hun aftenen forinden med tårer i øjnenen lovede Henrik, at hun ville gøre alt for, at han kunne blive på hotellet.
  • Under parceremonien er det Nathali, der skal vælge mellem Benjamin og Henrik. Det bliver Henrik, der igen må forlade hotellet – denne gang to uger før finalen. 
  • Om previewet for mandagens afsnit vil jeg bare sige: OH MY FUCKING GOD!! 

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.