Kommentarer (24)

 • Uuh, 6-eren skulle vel aldrig være Mai Manniche? Danmarks skrækkeligste menneske, næstefter Lisbeth Ø.!

 • Helt enig – har mødt hende IRL – magen til blank og arrogant kvinde skal man lede længe efter….

 • Den med 'den gamle og slidte mobil'. Åha, den kender jeg 😀
  Jeg ELSKER disse indlæg <3

 • Nu aner jeg ikke, hvem damen er, men med mindre I lige bakker jeres udtalelser op med en begrundelse, så ville jeg sætte pris på, at I lige holdt kammertonen. 🙂

 • hmm jeg må desværre indrømme, at jeg er enig… måske blot i 1.70 versionen? Jeg føler ofte, at lave piger netop spiller det der kort, der hedder “åhh jeg er lille og sårbar”, og ret så hjælpeløse? Jeg synes, at piger der er selvsikre, sjove og på samme højde (lol) som drenge er de sjoveste piger – de små tøser prøver sgu hele tiden at flirte og have liiiiidt for lårkorte kjoler på. Jeg har også svært ved de lave piger… de kan sgu aldrig hvile i sig selv??

 • Jeg synes faktisk det er virkelig trist at læse sådan noget her. I stedet for at vi piger støtter hinanden bliver det hele forvandlet til en konkurrence, hvor vi dømmer hinanden konstant og ofte uden belæg. At ligefrem mene, at lave piger ikke hviler i sig selv, er da også noget af en generalisering. Og så ville jeg virkelig ønske, at vi kunne respektere hinanden lidt mere, altså hvad fanden er der galt med at flirte – og at have lårkort på?? hvis det nu er det, man bliver glad af at gøre?

 • Anonym (som støtter op om hemmeligheden): det er da vist dig der ikke hviler i dig selv, siden du kan være så dømmende og generaliserende omkring noget så ligegyldigt som andre menneskers højde. Du trænger vist til et selvtillidskursus!

 • Til den med højden, så er jeg hamrende ligeglad med højden. Dog vil jeg sige; Der findes piger der teer sig og er klodsede i alle højder. Ha ha ha 😀

 • Til anonym (#1): Personligt synes jeg skam også at selvsikre, sjove piger, er de sjoveste 😉
  Det kan de fleste vel blive enige om – jeg har aldrig tænkt over at det har noget med højde at gøre. Men jeg er nok heller ikke rigtig stødt på de der 'lave piger, der råber og skriger og hele tiden flirter i deres alt for korte nederdele'. Jeg er til gengæld stødt på masser af søde, morsomme, intelligente piger. Nogle af dem går i høje hæle, andre kunne ikke drømme om det – og i begge grupper er der nogle der er høje og nogle der er lave.

 • Jeg er selv 1.58 og er blevet drillet med min højde heeeeele livet. Men jeg har godt nok aldrig fået at vide, at jeg var usikker eller nederen på grund af, at jeg var lav. Har aldrig udnyttet det, tværtimod har jeg brugt enhver lejlighed til at tage høje sko på og har så inderligt ønsket, at jeg bare kunne være 10 cm. højere. Så anonyms kommentar er jeg særdeles ikke enig i! 🙂

 • Hvorfor får I av-følelse? Hvis I ikke udviser en latterlig adfærd, så er der vel intet galt? Hvis der var en hemmelighed, der hed noget ala “alle over 1.80 er latterlige!”, så ville jeg da bare grine og sige, at de da var nogle retards, der var misundelige? Hvil i jer selv, hvis I er glade for at være lave, så own it! Jeg er selv 1.83 og forsøger at owne det også. Så ja, for mig, der er alt under 1.76 meeeeeeget lavt, må jeg indrømme. Det synes jeg sgu! Men det er mig der tænker sådan …. jeg ville aldrig drømme om at ligefrem dømme en lavere person. En person, der er hysterisk og ikke hviler i sig selv? Dem dømmer jeg :-/

 • Altså, jeg forstår heller ikke, hvorfor I bliver såret over den. Jeg er et godt stykke under 180, og jeg er både vigtig og klog. 😉 Det er jo ikke hos jer, problemet ligger her.

 • Jeg forstår heller ikke helt av-følelsen, Jeg er også lavere end det, men jeg vil da virkelig ikke lade en vildt fremmed person diktere, hvordan jeg skal have det med min højde. 🙂

Der er lukket for kommentarer.