April 2013

April sidste år var tilsyneladende en temmelig uinspireret måned, så jeg kæmpede lidt med at finde nogle interessante indlæg at hive frem. But fuck it… I må stille jer tilfredse med, hvad I får! 😉

I april 2013…

…Afslørede jeg mine all time yndlings- og antiyndlingsdeltagere på Paradise Hotel. (Og ja, i dag havde jeg stensikkert skiftet Sascha ud med Anna.) Jeg skrev også et indlæg med 10 tegn på at du skal melde dig til PH.

…Prøvede jeg at vise, hvor søde og dejlige katte er, men Frank var ikke rigtig samarbejdsvillig

…Lavede jeg mariehønenegle

…Og hjemmelavede, fyldte chokolader

…Bitchede jeg over forældre, der larmer på niveau med deres børn

…Og grinede af KKs forsøg på at være sexet med kæmpemave.

Kommentarer (2)

  • Ååh, ham der Martin!! Det er alligevel Hade-Martin nr. 2, som man blev introduceret for på dansk tv (den første var naturligvis ham fra Robinson)… I Guder, hvor kunne jeg bare ikke ha' ham.. Håber han er opvasker på en Kina-restaurant nu, og har fået gjort noget ved det der hår..

Der er lukket for kommentarer.