Glad gaveluder (+ et tip)

Jeg har endelig luret, hvorfor det er, så mange bloggere kører giveaways nonstop. Det er, fordi de selv scorer på det! Hallo! De er allesammen gaveludere lige som mig, de siger det bare ikke højt. I’m on to you, bitches…

Nej, jeg aner selvfølgelig ikke, om det er rigtigt, men for mit vedkommende skete der i hvert fald det, at LuxBeauty, der sponsorerede de fantastiske Orly lakker, spurgte, om jeg ikke også selv ville have en lak, nu vi alligevel var i gang? Og det takkede jeg selvfølgelig utroligt ydmygt ja til med en begejstring, man som regel kun ser i teenagepigeansigter til en Justin Bieber-koncert. Man skulle måske tro, at det ville være svært for mig at vælge, for udvalget er ret imponerende, men da jeg så Deborah Lippmanns Rockin’ Robin, var jeg solgt. Jeg har været hjernedødt forelsket i den farve siden sidste år, da den udkom, og den er lige så fantastisk på, som den er i flasken. Minder lidt om et pimpet rødkælkeæg, hvilket jeg gætter på er inspirationen bag navnet.

Som en ekstra lille bonus kan jeg i øvrigt informere om, at LuxBeauty har 30% på alle Deborah Lippmann lakker i dag, så hvis man er lige så stor fan af glittergudinden som jeg, så er det måske værd lige at tage et kig. Fx betyder det, at man kan få Rockin’ Robin til under en hund. You know you wanna… 😉

Kommentarer (3)

Der er lukket for kommentarer.