Paradise Recap – Uge 12

Mandag

  • Pigerne får fra morgenstunden et brev om, at de skal dele sig op i to grupper og derefter gå på to forskellige værelser. Her venter et nyt brev om, at hver gruppe skal vælge én pige, der skal i stor fare. Amalie viser sig som en taktisk idiot og melder sig straks frivilligt, mens den anden gruppe beslutter sig for at vælge Simone, da hun har den største mulighed for at overleve.
  • Drengene får et brev om, at de skal træffe en beslutning mellem de to piger. Det bliver en flertalsbeslutning, hvor Thomas viser loyalitet over for den selvfede gruppe og sender Simone hjem. Kraftstejlme en lortemåde at ryge på, når man har været så dygtig en spiller, som hun har.
  • Gæsterne får sushi til frokost og er vildt begejstrede på trods af, at ingen af dem kan udtale det.
  • Ny pige, Mille, checker ind. Det er svært underholdende at se deltagerne prøve at fastslå hendes etnicitet. Flertallet virker overbevist om, at hun er asiat, selvom hun tydeligvis er grønlænder. Da Christian hører det, udbryder han: “Det var da en af de pænere grønlændere.” Slet ikke racistisk der, Christian…
  • Det er ikke et positivt afsnit for Henrik. Først udtaler han: “Jeg er måske den nogensinde på Paradise Hotel, der har mest White House potential” og senere spasser han ud på børnehaveniveau, da der er pensionistfest, og Christian snupper den eneste Ralph Lauren-skjorte for næsen af ham. 
Tirsdag
  • Dagens afsnit starter med pensionistfesten, hvor Nadia får udtalt, at hun gerne vil have en kørestol en dag, for “man sidder bare ned, mens man faktisk kører. Mega nice.” Ja, jeg er sikker på, det er sådan kørestolsbrugere har det.
  • Nadia og Martin joker med, at han har biseksuelle tendenser, og Mille kan slet ikke finde ud af, om de mener det eller ej. Jeg er lidt i samme båd. Anyone?
  • Malene og Martin sidder og snakker om, at Malene måske er ved at få lidt for mange følelser for Christian, og Christian, der ikke aner, hvad de snakker om, bliver totalt paranoid over, at de snakker så længe og starter drama. Fantastisk ironisk. 
  • Morgenen efter bliver gæsterne sendt på deres værelser. Mille får et brev med et dødningehoved og skal starte en kæde. Den, der ender med kraniet, skal forlade hotellet. Overraskende nok fucker Henrik op, og i stedet for at Nadia forlader hotellet, bliver det Amalie fra hans egen gruppe. Meh. Hun var en temmelig ligegyldig deltager.
Onsdag
  • Henrik forsøger at forsvare sin bommert fra dagen før, men hans gruppe er ikke glad. Det er svært ikke at fryde sig lidt over.
  • Under Padoras bliver Laura spurgt, om hun ikke har det skidt med at bagtale Thomas, og hun tyr straks til benægtelsestaktikken. Det er sgu lidt synd for Thomas, der er en gennemført rar fyr og derfor ikke kan se, at han bliver udnyttet totalt.
  • Henrik stikker gevaldigt til Martin og Sandy, og jeg ville være blevet lidt hidsig på ham, hvis det ikke var, fordi han har en meget fin, småblomstret skjorte på, der gør det utroligt svært at tage ham seriøst.
  • Gæsterne får besked på, at de skal uddele tre titler, som får konsekvenser. Sandy får titlen som medløber, fordi de øvrige deltagere igen ikke kan se udover hendes ry som dum blondine. Laura får på baggrund af sin tidligere opførsel titlen som ubeslutsom og reagerer igen lidt, som hele verden er imod hende. Mille får titlen som ligegyldig, fordi hun er den nyeste på hotellet og tager det i modsætning til Laura med oprejst pande.
  • Efter Pandoras synes Henrik, det er på sin plads at give den modsatte gruppe en skideballe, fordi de blev personlige mod Laura. Og sådan gør man bare ikke! Temmelig ironisk, når man tænker på, at det er præcis sådan, han selv spiller. Tænk bare på fx Danny, Daniel og Nadia.
  • Christian og Malene er ved at blive vilde med hinanden, og det er ret sjovt at se, fordi de begge to ved, at det nok kommer til at påvirke deres spil, og det er de pissetrætte af.
Torsdag
  • Et brev gør de ikke-titelramte piger ansvarlige for at vælge en pige, der skal sidde over parceremonien, men til gengæld starte næste uge på solo. Det ender med at blive Mille. 
  • Hele dagen går med at begge grupper prøver at påvirke Sandy, der skal vælge mellem Martin, der røvrendte hende i sidste uge og den anden gruppe, der nærmest ikke har lavet andet end at svine hende til. Pest eller kolera.
  • I sidste ende tør Henrik ikke tage chancen med Sandy og stiller sig bag Laura. Det betyder, at det, vi hele tiden vidste ville ske, sker, og Laura smider Thomas ud. Han tager det nærmest latterligt pænt. Det værste, han kan få sig selv til at sige, er, at han er “møj irriteret” på Laura.
  • Alle deltagerne er lykkelige for at være tilbage hos nogen, de rent faktisk kan holde ud. Fun fact: Malthe og Nadia er kærester i dag… Så var hun alligevel ikke mere lesbisk. 

Kommentarer (7)

  • For hævled', hvor er det ærgerligt, at Henrik ikke røg på den her! Jeg tænkte præcis det samme om ham, da han kører på, at den anden gruppe spiller på det personlige. Hykler much?!
    Mht. Nadia, så mener jeg at huske, at hun fortæller deltagerne, at hun forelsker sig i personligheder, men at nu (altså, da hun var på hotellet) har hun en pigekæreste og derfor er hun lesbisk 🙂

  • Jeg er totalt på Team Henrik! Ja, han er lidt full of himlen self til tider, men han er mere intelligent end alle de til sammen og jeg hylder intelligens så snart det findes på PH. Jeg er træt af at se på at dumme mennesker klappes af. Jeg er ved at være træt af typen der ikke ved hvor på kloden de befinder sig under optagelserne. Jeg tror sagtens at showet kan være spændende selv hvis de bare hæver niveauet en smule…

  • Jeg hylder også intelligens! Jeg var f.eks. kæmpe Nicolas-fan sidste år! Men – de skal altså også være nogle ordentlige mennesker, og Henrik overbeviser mig mere og mere om det modsatte, desværre.

  • Jeg synes bare at Nadia, Malte osv er lige så slemme selv. De kørte ret personligt på Laura til pandoras hvor de netop misbrugte information det var personfølsomt ikke egentlig ikke særlig relevant taktisk (andet end de gerne ville have hende til at fremstå utroværdig). Jeg kan bare ikke se hvordan han er værre end de andre.

  • Jeg siger det samme som Ida. Forskellen på ham og fx Nadia og Malthe er, at han selv fortæller stolt og bredt om, hvordan han ALDRIG kunne finde på at spille som dem, selvom han har været værst til det. Efter han kørte Danny totalt ned, undskyldte han dagen efter, men fortalte kameraerne, at han var totalt kold i virkeligheden, hvorimod både Nadia og Malthe faktisk havde det ret skidt med at se Lauras reaktion på deres ord og var enormt meget om hende om aftenen.

Der er lukket for kommentarer.