Shhh… #13

Nu husker I at indsende, ikke? Jeg befinder mig i Randers på verdens mest idylliske påskeferie. Jeg har kun det drama, I sender mig! 😉 Det er som altid her, det foregår
 

HA! Det var faktisk et af forslagene, da bloggen skulle skifte navn, men det tabte til Miriams blok, fordi flere mente, at jeg ikke brokkede mig nok. Who’d have thunk?! 😀

…SANDY???

Kommentarer (10)

 • Ååååhhh, den med topmaven vs. sixpacken – det er bare SÅ rigtigt! Jeg synes tit, at sådan en mave, kan se kunstig ud, og synes at “almindelide” mænd, er langt mere sexede..

  Jeg forstår faktisk godt de fyre, der tænker det samme om os piger! : D

 • Nu kommenterer jeg lige anonymt, for jeg er nødt til at sige noget til dig, der har været seksuelt aktiv i tre år og det stadig er smertefuldt. Jeg har været igennem det samme!
  Ved ikke om du kan bruge mine råd til noget, men det der hjalp mig var dels
  – at få behandlet en svampeinfektion som jeg havde haft længe (on/off), selvom lægen havde sagt at “der ikke var noget”.
  – at blive klogere på mig selv og min egen krop og hvad jeg kan lide. Altså brug tid på lidt hankypanky med dig selv 😉
  – at jeg ikke bliver våd før vi er i gang, det der hjælper mig er en omgang finger først + glidecreme

  Ja, det blev lidt eksplicit, men jeg synes det er så vigtigt at man ikke tænker at sex bare skal være nederen og smertefuldt, for der kan være løsninger på problemet. Men selvfølgelig er der også mange kvinder, der lider af decideret vulvodyni. Så hvis det er helt slemt, så smut til lægen!

 • Jeg tænkte også tanken med vulvodyni, men aner virkelig ikke meget om den slags, så jeg håbede rigtig meget, der var en læser eller to, der ville kommentere på den hemmelighed med nogle visdomsord til hende. Tak!

 • Bahahaha, det kunne den snildt have været, men så skulle jeg jo blandt andet unfollowe Line Love, og det kunne jeg altså ikke bære… 😉

Der er lukket for kommentarer.