Tristam har noget lækkert til jer!

Hollandsk er et virkelig sært sprog. Jeg siger det bare.

Jeg går i øjeblikket og venter på endelig bekræftelse på at kunne sætte en giveaway eller to i gang. Jeg er faktisk ret meget oppe at køre over det, hvis jeg skal være sådan helt ærlig. Der er tale om helt ægte, gode præmier, som jeg selv totalt gerne ville have fingrene i, sponsoreret af rigtige webshops og alt muligt. Hallo, det er sådan noget, professionelle bloggere gør, jo! I mellemtiden ville jeg lige smide et tip til mine medlakhoveder derude. Der er nemlig lækre tilbud på A-England rundt omkring lige nu, og det skal I da udnytte!

Til nye læsere kan jeg informere om, at når det kommer til indielak, så er A-England min absolutte favorit. De har endda egen etikette herinde, hvis man vil læse mere om dem. Man finder simpelthen ikke smukkere lakker i bedre kvalitet. Bum. Og er de naturligvis også cruelty free. Det fede er så, at Adina, der står bag mærket, er med i crazy cat lady klubben, og fordi hendes misser, Tristam, har fødselsdag, er det flere webshops, der kører med udsalg på hendes lakker. De bedste tilbud finder I hos hollandske Enchantra og Shop Dazzled, der har hjem et sted i Asien. Begge steder koster lakkerne omkring en halvtredser stykket. Det kan I ikke modstå, folkens! Jeg skal i hvert fald se, om jeg kan opstøve en eller to af de få lakker fra mærket, jeg ikke ejer i forvejen…

Kommentarer (4)

  • Åha, så stolt jeg bliver af mig selv, når jeg kan læse, udtale og forstå, hvad der står *pudser lige glorien*. Men okay, efter snart 3 måneder hernede burde jeg heller ikke andet.
    Har længe overvejet at købe en A-England, efter dine mange anbefalinger. Måske man liiiige skulle kigge på dem! 😉

  • Du må og skal have Saint George! Den smukkeste neglelak i verden! Prøv at tjekke deres Facebook-side. Der er i hvert fald fem webshops mere, der er hoppet på siden i går.

  • Well, color me impresses! Det er tæt nok på tysk til at jeg kan få det meste til at give mening, men så stopper mine evner også der!

Der er lukket for kommentarer.