Marts 2013

Imens jeg bryder min hjerne for at finde på en helt fantastisk aprilsnar (jeg var ude i noget med en kæreste, men den er der jo ingen, der hopper på alligevel), så kan I fornøje jer med at tage et kig i arkivet fra sidste år.

I marts 2013…

…Gav jeg pokker i bloggerperfekthed og fortalte, hvad der i virkeligheden var i min taske.

…Fandt jeg ud af, at det der LCHF, det er ikke for mig.

…Var jeg rædselsslagen over, at ikke bare Birkenstocks, men sokker i Birkenstocks nu er fashionabelt. Det er kun blevet mere populært siden, og jeg hader det fuldstændig indædt.

…Skrev jeg et åbent brev til stakkels Sne, der ikke helt forstod, hvorfor folk var så vrede.

…Var jeg vildt fascineret af koreanske kvinder og deres begejstring for omfattende plastikkirurgi.

…Bitchede jeg over folk på Trendsales.

Var jeg til Designer Forum og købte verdens allerpæneste Jimmy Choos.

Kommentarer (15)

 • Jeg kan hjælpe dig med mysteriet om pennyen! Rundt omkring i Berlin er der sådan nogle “automater”, hvor du kan smide en cent ind og så trække i et håndtag, og så maser maskinen din cent helt flad og laver et tryk i den. Jeg har én magen til, som minder mig om en fantastisk bytur, så jeg smider den heller aldrig ud 😉

 • Folk er virkelig røvhuller på TS! Gider ikke sælge der mere..!
  Og fatter stadig ikke hypen omkring LCHF

  🙂

 • Da jeg læste om joken om en ny kæreste, var jeg et øjeblik helt blank og tænkte “er frank blevet erstattet? stakkels mis!”

 • Jeg synes det er i orden, at man anvender plastikkirurgi, hvis der er tale om at rette op på noget. Rette op på en næse, på bryststørrelsen etc. Jeg synes dog, man skal stoppe mens legen er god. Derved ment, at man ikke behøver gå all in Linse Kessler style eller endnu være ende op som Frankenstein lignende ting.

  Især når man som den asiatiske kvinde faktisk ser godt ud på før billedet også. Jeg er så enig i, at det skal bruges til at rette op – ikke forandre!

 • Jamen det hjælper jo ikke på mysteriet! Jeg ved jo godt, den er fra San Fransisco, jeg ved bare ikke, hvordan i alverden den er endt i min taske, når jeg nu aldrig har været der?

 • Til gengæld kan man så sige, at selvom de koreanske kvinders plastikkirurgi er vanvittig, så er resultatet stadig pænt. Det er mere, end hvad man kan sig om de vindblæste Hollywood-fruer!

 • Jo, for altså, den ligner i hvert fald til forveksling min, og jeg har heller ikke været i San Fransisco. Men i Berlin er der rundt omkring nogle automater, som laver dét stempel i din cent (euro), og du har jo været i Berlin for nyligt, så mon ikke den stammer derfra? 🙂

 • Arh, på den måde. Men det forklarer jo stadig ikke, hvordan den er kommet ned i min taske… Jeg har i hvert fald ikke lavet den.

Der er lukket for kommentarer.