Jeg er jo Bridget Jones #124

1. Som billedet siger… Jeg har altid påstået, at den eneste grund til, at jeg ikke er full on crazy cat lady, var reglen om max én kat per lejlighed. Dette bliver en seriøs test af min viljestyrke.

2. I forgårs svarede jeg på mit sidste julebrev. Det der med at få ting gjort… Det er ikke min stærkeste side.

3. I mandags blev jeg vækket klokken 6.30 af mine overboer, der støvsugede. De er definitionen på børnefamilier, der tror, at hele verden har samme døgnrytme som dem.

4. Overraskende nok var jeg efter vækningen helt vildt frisk og fuld af energi. Jeg har det sådan måske 3 morgener om året, og at det så lige faldt på en dag, hvor jeg skulle på uni, var jo fantastisk… Indtil jeg tog hele vejen til Amager kun for at finde et tomt undervisningslokale og en mail i min inbox om, at seminaret var aflyst.

5. Jeg har drømt om Jensen Ackles to gange i denne uge. Det kunne jeg mildest talt godt vænne mig til.

6. På Franks fødselsdag postede jeg stolt og glad et billede af ham på Facebook og gik all in på fejring. Min morfar fyldte 85 samme dag. Han fik ikke så meget som en hilsen. Jeg er et råddent menneske.

7. Hvis min mor ikke havde mindet mig om det, havde jeg stensikkert ikke lagt mærke til, at vi skiftede til sommertid.

8. Faktisk var jeg helt ærligt ret overbevist om, at det allerede var sket.

9. I går cyklede jeg forbi 5 forskellige halvmaratonløbere med medaljer om halsen… Mens jeg var på vej i Irma efter is.

10. Engang da bloggen var lillebitte skrev jeg til en webshop for at høre, om de ville sponsorere en giveaway. De sagde meget pænt nej tak, men det gjorde alligevel så ondt på mig, at de ikke syntes, bloggen var det værd, at jeg ikke har spurgt nogen om noget siden. Så ramte jeg de 1000 følgere og var stensikker på, at jeg da nu måtte være værd at forære ting til… Men nej. Kun mere skuffelse. Blogland er et hårdt og uretfærdigt sted!

Kommentarer (20)

 • Grinte en del af ovenstående billede, priser mig lykkelig over at vi har en begrænsning på 2 katte pr lejlighed i vores andelsforening, det gør at jeg kan styre mig.

  Føler med dig!

 • …. Men hvis flere katte skulle komme til skulle det så kun være hankatte? Er du sikker på du ville kunne klare, at dele Franks opmærksomhed med en lille hunkat tænker jeg bare? Min kanin er så let afledelig at et stykke agurk kan erstatte min omsorg og det gør da ondt helt ind i sjælen! 😉

 • Ej, altså. Beder du dem om guld og juveler? Jeg forstår det simpelthen ikke med det læsertal du har. Det giver ingen mening. Jeg har kun prøvet at 'tigge' to gange, begge gange hos forlag om en bog, og dengang var bloggen lille-bitte og de sendte gladeligt bøger i nakken på mig. De burde da bukke og takke for at du overhovedet tænker på dem!

 • Hej Miriam,

  For det første vil jeg lige sige, at jeg er vild med din blog. Den er altid, den første jeg tjekker af de forskellige blogs, som jeg læser. Jeg er specielt vild med de kritiske indspark du kommer med, trods de tæsk der nu måtte følge med. 🙂 fler af dem!

  Men nu til det jeg egentlig gerne ville sige. Jeg læste det angående giveaway, og vil derfor fortælle at jeg er ved at opstarte min egen lille smykkevirksomhed. Jeg er pt. i gang med at lave designs, og finde de rigtige materialer samt leverandør til disse. Jeg håber meget på at kunne have et par samples klar til sommeren. Til den tid vil jeg derfor meget gerne sponsorere en giveaway, hvis du skulle være interesseret. 🙂

  (Det der kommentarfelt vil ikke helt samarbejde, så det lykkedes denne gang)

  Hilsen
  Kvindelig iværksætter

 • Hvad SKER der for at overboer ALTID støvsuger på de mest sindssyge tidspunkter?? Tror de, de er de eneste der bor i opgangen? Fatter det ikke, mand. Har bare oplevet det samtlige steder jeg har boet nu! :s

  Men skynd dig nu at få en kat til, Miriam! Haha 😉 Gid det var mig det måtte!

 • Det der når man nu har læst hele din blog i gennem og ikke ved, hvad man så skal få sin fritid til at gå med.. Satme træls 😉
  Men kæft jeg elsker din blog! Og Bridget-indlæggene er bare = <3
  Fortsæt det gode arbejde!

 • Min overbo støvsuger om natten! Men han er også lidt sær. Men kan sgu godt lide ham. Stokdøv, ældgammel, iført AaBkasket, et stift ben grundet gammel hjerneskade og småracist <3

  – Anne

 • Jeg tror ikke, det ville være mig, der havde problemet, det ville nok snarere være Frank. Han er vidst skabt til at være enebarn.

 • Selvfølgelig. Jeg vil KUN have guld og juveler. Nej, jeg var faktisk bare ude efter et par neglelakker, men det var åbenbart for meget forlangt.

 • Jamen det lyder da helt fantastisk! Jeg vil se frem til at se, hvad du går og bakser med. Mange gange held og lykke med projektet. Det er sejt og modigt at starte noget op selv. Hvem der bare turde!

 • Årh, puha, jeg græmmes ved tanken om, at folk læser mine første indlæg! O_O Men sejt at du nåede igennem. Nu må du nøjes med at vente på nyt som alle de andre. 😀

 • Tusinde tak 🙂 jamen så smider jeg lige en mail til dig, når jeg engang har et par produkter klar 🙂

  P.S det er altså kanon fedt, at du er så aktiv i kommentarfeltet!

Der er lukket for kommentarer.