1000 mennesker kan ikke tage fejl… Vel?

Der har været mangel på negleleg på det seneste, og jeg tror, det har noget at gøre med, at jeg har været for fattig til at købe nye lakker, og så bliver man sgu lidt depri. Bortset fra, at det jo er åndssvagt, for jeg har i hvert fald 20 lakker, jeg endnu aldrig har brugt, så i dag tog jeg hul på et par stykker og lavede skittles blomster med mine røvbillige dotting tools. Det er meget nemmere end alt det der penselværk for os, der er motorisk handicappede, og selvom de stadig ikke er det vildeste mesterværk, så er de fyldt med rarhed og forårsstemning. (På trods af sjusket cleanup, som man aldrig opdager, før man er ved at redigere billeder, suk.)

Vi er i øvrigt faretruende tæt på at ramme de 1000 mennesker på Bloglovin’, og det er både pissesejt og virkelig skræmmende, fordi jeg mentalt stadig tror, mit publikum mest er min mor. I den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville være hende den proffe blogger, der gav noget væk, men det viser sig at være noget sværere end forventet. I er nemlig de falske læsere. Ja, jeg er ked af, det er mig, der må fortælle jer det, men sådan er det. Fordi bloggen ikke handler nok om mode og skønhed, så er I åbenbart ikke værd at sponsorere ting til.

Jeg har dog ikke helt opgivet endnu, for helt ærligt er jeg jo selv en gaveluder, så det forekommer mig bare helt forkert at ramme noget så stort som 1000 følgere uden at give noget væk. Ligesom at fylde rundt og ikke holde fest. Nej nej. Det går ikke. Om ikke andet klipper jeg nogle totter pels af Franks og binder en rød sløjfe om dem, så kan I putte dem i glas og ramme. 😉

Kommentarer (21)

 • Det er fandeme sejt! Og noget af en milepæl – kæmpe tillykke med det 😀 Jeg håber at jeg også når dertil en dag. Men er det ikke gået helt vildt hurtigt på det seneste med følgere? Jeg mindes at du ikke for så længe siden havde omkring 700, måske jeg bare husker forkert. Under alle omstændigheder er det mega sejt! Selvom du åbenbart kun har falske læsere – så er her nu generelt ret hyggelig at være (her mener jeg lige med undtagelse af når visse mennesker har behov for at give andre mennesker en sviner)
  Jeg vil til gengæld gerne frabede mig totter af Franks hår – det ville bare være så mærkeligt at skulle forklare det for andre mennesker – selvom han unægteligt er en sød herre!

 • Møhø, jeg var din nummer 1000 på Bloglovin' 🙂
  Jeg gør mig egentlig ikke så meget i at følge bloggere der, men det fortjener du sgu!

 • Tillykke med det! Det er virkelig godt gået 🙂

  Jeg ved ikke om du har prøvet at kontakte Billigvoks, men min opfattelse er at de sponsorerer til rigtig mange forskellige bloggere – og her taler vi altså alt fra beauty til baby, så måske de også gerne vil støtte dig. Det er i hvert fald et forsøg værd.

  I øvrigt – jo… 1000 mennesker kan faktisk godt tage fejl, men måske ikke i dette tilfælde 😉

 • Jeg ved ikke helt hvad det værste er. At du tror at det “kun” er din mor og et par stykker som finder dig interessant, for din blog er pisse hyggelig og veninde-agtig :). Eller at jeg rent faktisk næsten ville blive glad for en tot kattepels med sløjfe om – yes, I am the cat woman :D.

 • Super søde negle.. 😉

  Weee.. fedt med de 1000 følgere, jeg har ikke engang 100 endnu, dog er min steget lidt her på det sidst..
  Jeg synes det ind imellem er fedt med give aways, men det kan virkelig også blive alt for meget..
  En god kombi er det bedste.. 😀

  Knus <3

 • Jeg har skrevet til dem, men har ikke fået svar. De har ellers nogle lækre ting, man da snildt lige kunne kyle i hovedet på folk. 😉

 • Men det “plejer” jo kun at være min mor og så omkring 10 andre… Jeg skal nok bare lige følge med mentalt. 😉 Du er i øvrigt heller ikke den første, der har ønsket Frankepels. 😉

 • Ganske enig, men nu har jeg vist heller ikke haft en giveaway i omkring et år, så der skulle vist ikke være noget i vejen for en nu…

Der er lukket for kommentarer.