Paradise recap – Uge 9

Mandag:

 • Afsnittet starter med sidste uges parceremoni. Det kan min hjerne altså ikke finde ud af. Amanda står med valget mellem Bekim og Sander. Hun vælger at danne par med Sander. Danny finder dermed ud af, hvor Amanda står, men ofrer altså Bekim på det. 
 • To nye piger, Camilla og Malene, checker ind, men kun en af dem får lov at blive. Det forekommer mig umiddelbart som en no brainer. Folk er pjattede med Malene og not so much med Camilla.
 • Nadia gør sig upopulær i sin gruppe, fordi hun prøver at gøre sig gode venner med hele hotellet og derfor lægger lorten over på dem.
Tirsdag:
 • Det skal besluttes, om det er Malene eller Camilla, der får lov til at checke ind permanent. Det er drengene, der skal diskutere sig frem til et resultat. Malene bliver enstemmigt stemt ind og får efterfølgende lov til at frede sig med en dreng. Det bliver igen-igen Danny. Han lever livet farligt. 
 • Gæsterne får brev om, at der om aftenen skal være cirkusfest, og de skal optræde for hinanden. Aldrig har da et mere sørgeligt cirkus eksisteret. Se mig, jeg kan lave en kolbøtte!
 • Danny finder ud af, at alle pigerne så småt er ved at regne hans dobbeltspil ud og går lidt i panik, fordi han er bange for at blive opdaget i at skifte gruppe. Hvorfor i alverden han vil det i første omgang er mig en gåde, fordi han reelt havde fundet nogen at stole på i Nadia og Simone, og nu vil han have Nadia ud?
 • Der render en scary ass klovn rundt på hotellet, og jeg er sådan set ligeglad med, hvad den betyder, den skal bare gå sin vej! (Mit bud er i øvrigt, at klovnen er Henrik. Nu hvor Amanda og Danny endelig er enige om at spille samme, ville det være genialt af producerne at sende ham ind igen.)
Onsdag:
 • Der kommer brev om, at der om eftermiddagen er parceremoni. Hold så op med at fucke op i mit faste Paradise-program! Det er Simone, der står uden partner og mit yndlingstrekløver (Nadia, Malthe og Simone) kæmper ihærdigt for at beholde hende på hotellet, men det ser sort ud.
 • Danny bitcher over at have Malene som partner og kalder hende “pisseirriterende” og “paranoid”… Man er ikke paranoid, hvis man har ret, Danny. Jeg kan godt lide Malene. Hun virker skarp og drama-free.
 • Til sidst er det uundgåeligt Malthe, der står med Simone og Nadia bag sig. I sidste ende vælger han Simone. Det er det rigtige valg, men det er pisseirriterende. Jeg havde håbet, det var Nadia, der i sidste ende fik kylet Amanda ud. Jeg håber, hun kommer ind igen.
 • Under aftensmadden dukker klovnen sporadisk op i glimt og skræmmer livet af gæsterne. Amanda og Laura får hver en ballon med et dødningehoved.
 • “Der er et eller andet, der siger mig, at der er noget på færde.” Sander om Amanda og Danny. Langsomste deltager nogensinde?
Torsdag:
 • Det afsløres, at Klovnen er en tidligere gæst, og at Amanda og Lauras dødsballoner (hold nu kæft, et åndssvagt ord) betyder, at de hver skal sætte en dreng i sædvanlig “stor fare.” Jeg er nu næsten 100% sikker på, at Klovnen er Henrik. 
 • Danny prøver at overbevise Laura og Amanda om at give ballonerne til deres partnere, Christian og Sander, som imidlertid naturligvis vil have Danny ud, og det kan kun gå for langsomt! I sidste ende lykkes Dannys plan. Den mand er en røv, men har eddermame imponerende talegaver.
 • Klovnen er Henrik. Hans reaktion, da han opdager, hvem pigerne har sat i fare, er fantastisk. Rendyrket idioti. Personligt er jeg dog vild med valget. Sander er mildest talt enormt intetsigende, og jeg får snart spat, hvis jeg skal høre mere på Christians fistelstemme. 
 • Amanda kører ren skizofreni og stemmer Sander ud for at bevise noget over for Henrik. Hun røvrender bare derved alle dem, hun indtil videre har spillet sammen med. Det er pissegodt! Henrik ender med at stå med den afgørende stemme og sender selvfølgelig Sander hjem. 
 • Alle deltagerne er totalt fucked up forvirrede efter ceremonien. Det er et hotel i kaos. Jeg elsker det!

Kommentarer (17)

 • Kæmpe kaos – helt perfekt! Et par tanker herfra:
  1. For helvede øv, Nadia-Simone-Malthe var/er også favorit her
  2. Sander må ærge sig så grueligt over, at han ikke takkede ja til tilbuddet om partnerskab fra Simone
  3. Jeg kan faktisk meget godt lide Christian. Han virker taktisk god og han siger, hvad han mener og føler – der er ikke så meget pis med ham
  4. Få nu Danny ud, jeg er træt af at høre på hans pis

 • Var helt vild med afsnittet i aftes! Yes, det var jo tv i topklassen!! 😉 Det var så priceless at se Amanda og Lauras ansigter da klovnen viste sig at være Henrik, man kunne jo nærmest høre dem tænke så det knagede, haha!

 • Jeg elsker virkelig de her opslag. Jeg ville dog virkelig ønske, du kunne vente med at poste dem til efter femtiden ish, så os der er nødt til at se det på TV3play også kan få noget ud af dem uden spoilers…? Men det selvfølgelig op til dig.

 • Sander havde jo aldrig en chance for at blive på hotellet mere end et par uger. Jeg undrer mig altid over, hvorfor i alverden den type melder sig til programmet.
  Det er sært med Christian, for jeg BURDE kunne lide ham. Han spiller spillet godt og virker ret intelligent, jeg kan bare virkelig ikke udstå ham. Jeg tror, det er, fordi han gav sådan et råddent førstehåndsindtryk af sig selv over for de deltagere, jeg hepper på.

 • Jeg har ikke et problem med Danny. Han er en røv, men han gør i det mindste programmerne interessante. Amanda derimod er bare irriterende.

 • Kan I ikke bare vente med at læse indlægget til efter I har set det sidste afsnit? Jeg forsøger så vidt muligt at få indlægget ud torsdag aften, fordi det er der, størstedelen har set ugens sidste afsnit og der, de helst vil diskutere det. 🙂

Der er lukket for kommentarer.