Mig og dating #2

Sødeste rijaH har altid min ryg, så da hun fandt denne artikel om den perfekte datingprofil, sendte hun den naturligvis straks min vej. For at hapse den rigtige mand er det trods alt vigtigt, at man får lokket ham ind i løvens hule først. (Løven værende mig, selvfølgelig.)

Den nævnte artikel er baseret på en undersøgelse blandt brugere på nogle amerikanske datingsites og fortæller i bund og grund, hvad man skal have på sin profil for at tiltrække det modsatte køn. Såeh, lad os da tage et kig på de ting, mændene kræver af mig og se, hvor jeg står:

En kvinde må bruge selfies, åbenbart fordi det er intimt og dermed sexet. Gør en mand det samme, virker det sjusket. – Win! Jeg er allerede i plus!


Gå til yoga og/eller dyrk surfing. – Det må være specifikt amerikansk. Jeg kender ikke voldsomt mange danskere, der surfer… Jeg dyrker dog pilates, (når jeg føler, jeg har selvkontrol nok til ikke at hamre instruktøren i gulvet,) det er næsten det samme som yoga, ikke?


Serien ‘Homeland’ er yderst populær, især blandt de mest ombejlede profiler. – Seriously? Jeg følger med i lige omkring en mulliard serier, men det skulle bare være en af dem, jeg ikke ser?

Heteromænd og kvinder er ude efter en flad mave hos en potentiel partner. – Jaeh, not gonna happen. Ever. 


For mænd er det bedre at skrive ‘kvinde’ end pige i en profiltekst, men de mest populære kvinder benævner sig selv ‘pige.’ – Helt ærligt, ikke, så har jeg altid syntes, det var enormt irriterende, at der ikke findes et udtryk tilsvarende “fyr” om os. Hvis man skriver “pige”, så får man det til at lyde, som om man er bange for at være voksen, men hvis man skriver “kvinde”, så giver man udtryk for at være en italiensk mama af en art.


Styr på grammatikken er et kendetegn ved de mest populære profiler. – Bitch, I got this!


Radiohead er det mest populære band blandt de mest attraktive profiler. – Jeg kender “Creep”?


De mest attraktive profiler har fotos med øjenkontakt og tandsmil. – Øjenkontakt kan jeg klare. Tandsmil? Ugh, jeg hader mit tandsmil. Med mindre, jeg reelt er smadret af grin, så ser det fuldstændig absurd kunstigt ud, når jeg forsøger at smile med tænder. Uanset hvor meget jeg prøver, ender jeg konsekvent med at ligne en 7-årig til skolefotograf.Noget kunne tyde på, at det bliver lidt op ad bakke, det her…

PS: Jeg er rockermeget bagud med at besvare kommentarer, men det er for en gangs skyld hverken dovenskab eller travlhed, men mere at mit internet bøvler mig ihjel pt. Jeg arbejder på sagen!

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.