Et tak og en (voldsomt awesome!) kode

Ugh. Jeg hader, når jeg skriver et alenlangt indlæg, og I så allesammen er uenige med mig. Fuck jer og jeres tykhudethed! Jeg vil vædde på, de fleste af jer ikke aner, hvordan det er at være en stakkels, udsat blogger… Hmpf. 😉 Men tak ikke desto mindre for at skrive virkelig pæne og konstruktive kommentarer (som jeg stædigt holder fast i, den i indlægget omtalte af slagsen ikke var)!

And now to something completely different: Der landede i går den bedste e.l.f.-kode nogensinde i min inbox. 50% off alt (inklusiv sale-sektionen!) PLUS free shipping! Like, OMG! Koden har dog som altid et minimumsbeløb, og denne gang er det på ?36, eller omkring 270 kroner, hvilket lyder af meget, men husk på, at det er før, rabatten er fratrukket, så i realiteten skal man kun bruge 135 kroner… Og ingen af dem på shipping. What up?!

Koden er 50022014 og gælder frem til den 17/2… Hvis I er i tvivl om, hvad I skal købe, (for man får virkelig latterligt meget for pengene derinde, så er det sagt,) kan I evt. besøge dette indlæg, hvor jeg smed en masse erfaringer med deres produkter – inklusiv yndlingsøjenskyggen som jeg flasher ovenfor.

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.