Paradise Recap – Uge 2

Mandag:

 • Ny pige, Majana aka stuepigen, checker ind. Hun får lov til at flytte ind hos en fyr efter eget valg. Hun vælger Kasper. Muahaha, suck it, Laura!
 • Majana får brev om, at der er “farlig fest” om aftenen, men kun hun og to andre piger skal med. Hun vælger Pernille og Nadia. (Dobbelt suck it, Laura!)
 • De efterladte piger tager hinanden i hånden og beder til Gud om at intet dårligt skal ske dem… Også selvom Laura har hørt, at man skal folde sine hænder, “ellers virker det ikke”, og Amanda tror, Gud hader hende, fordi hun ryger. Jeg får virkelig meget lyst til at stikke en hånd ind igennem skærmen og vappe dem én.
 • Der kommer (naturligvis) brev til festen. De inviterede piger skal afgøre, hvem af de efterladte piger skal hjem. Nikita holder verdens lammeste forsvarstale og ryger ud. Jeg havde forventet, hun var en noget bedre løgner end som så…
Tirsdag:
 • Kasper, Patrik og Daniel skal på date og møde den nye pige, Natascha, som måske ikke ligefrem er typiske Paradise-pige med baggy t-shirt og ditto shorts, og hun indrømmer da også med det samme, at hun er lesbisk. Hun er så tilfældigvis også Nadias kæreste – det er dog selvfølgelig en hemmelighed.
 • Der kommer brev om, at Natascha skal vælge en partner blandt sine tre dates. Hun træffer det sikre valg med Patrik, der står alene, og Laura jubler ved nyheden om hendes seksualitet, fordi hun så kan have Kasper i fred. Suk.
 • “Mit hår betyder alt for mig. Det er det, der gør, at jeg ser så godt ud, som jeg gør.” Citat Daniel. Nej nej. Nej nej nej.
 • Om aftenen er der Hawaii-fest, og drengene falder i svime over pigernes letpåklædthed. Der er simpelthen nogen, der er nødt til at forklare mig, hvordan det er anderledes end at se dem i bikini hele dagen?
 • Halvdelen af hotellets gæster fortsætter med at kalde Majana for Mañana. Det er virkelig dumt og virkelig morsomt.
Onsdag:
 • Patrik er ved at udvikle et crush på Nadia, hvilket er temmelig uheldigt – ikke mindst fordi han uvidende er partner med hendes kæreste. Yikes.
 • Daniel går til Patrik og fortæller, at Kasper er kommet til ham om, at de to skal stå sammen. I virkeligheden spiller Kasper og Patrik sammen, hvilket Daniel godt ved. Det resulterer i en ordentlig omgang falsk tøsefornærmelse og nye løgne under Pandoras… Jeg burde nok gå mere i detaljer, men jeg opgav at følge med…
 • Også under Pandoras: Året først “Det er jo ikke nogen badeferie, det her”-kommentar. Hurra!
Torsdag:
 • Michael udtrykker over for sin bror, at han ikke er “stærk nok” til at blive ved med at holde på deres hemmelighed. Jeg forstår det ikke. Tænk at man kan tage et reality-program så seriøst, at man kører sig selv psykisk ned over det.
 • Aftenens parceremoni er igen meget forudsigelig. Patrik skal vælge mellem Natascha og Majana og vælger Natascha. Ikke at han har tænkt sig at beholde hende længe, det er helt sikkert.
 • Rikke smider den sædvanlige “vi er ikke helt færdige”-bombe, og stakkels Nadia og Natascha tror, de endelig kan få lov til at være åbenlyse kærester. I stedet lærer hotellet, at Michael og Henrik er brødre – men ikke før de får gættet på, at de er kærester. Akavet.
 • Verdens med pinlige samtale, hvor Patrik ligger i sengen og fortæller Natascha, hvor meget han vil score Nadia, og hvordan han har tænkt sig at gøre det. “Jeg lukker den i morgen,” proklamerer han skråsikkert. Cringe, cringe, cringe.
 • Årets første knald! Hurra! Naturligvis courtesy of Kasper og Laura.
Find sidste uges recap her.

Kommentarer (7)

 • jeg fatter heller ikke at drengen er så vilde når pigerne kommer i Hawaii-fest for de er næste mere klædt på end når de soler sig !!!
  Michael og Henrik …. kærester …. hvordan kom de frem til det !!!!

  håber snart der kommer mere gang i dem for de er lidt kedelige …

 • Det latter lige er at knaldet, eller hvad vi skal kalde det, faktisk først sker i uge 3, som deltagerne også nævner.. Så det er en kæmpe brøler fra redaktionen, Laura har også udtalt at det først sker i uge 3 🙂

 • Jeg *hader* Paradise Hotel (og lignende programmer) men nysgerrighed fik mig til at læse dine recaps og ja, endnu en gang formår du at formulere dig både fængende og sjovt. Programmet vil jeg aldrig se, men ender nok med at blive fast læser af dine indlæg om dem 🙂

Der er lukket for kommentarer.