På repeat #1

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-2U0Ivkn2Ds&w=800&h=550]

Til dem, der har efterspurgt mere musik på bloggen, tænker jeg at sætte den her serie indlæg i gang. Jeg bliver aldrig inkarneret musikblogger – det er min musiksmag vist også for kedelig til – men jeg vil gerne dele et nummer med jer ind imellem. Jeg har en tendens til at forelske mig hovedkulds i en sang og så høre den på repeat et par uger, indtil jeg ikke kan udstå den længere… Men mens forelskelsen holder, kan jeg jo indvi jer i den. 😉

Lige nu er jeg besat af det her nummer fra A Great Big World & Christina Aguilera. Jeg ved ikke, hvordan de har fået damen til at være så afdæmpet og nærmest spille andenviolin, men det klæder hende helt hysterisk at holde igen med at oversynge og frasere, så man bliver helt rundtosset. Jeg så gerne mere til den her side af hende, tak…