Jeg er jo Bridget Jones #116

1. I onsdags døde Colonel Meow. Franks og min alleryndlingsinternetkat, som vi ihærdigt fulgte på Facebook. Ikke engang tre år gammel. Og jeg tudede. Ikke bare en sød, lille tåre heller, nej, jeg stortudede. Så meget endda at jeg dagen efter vågnede med hævede øjne og grådhovepine.

2. Jeg ved stadig ikke helt hvorfor. Måske var det, fordi jeg PMS’ede. Måske var det, fordi the Colonel altid mindede mig lidt om Frank. Måske er jeg bare typen, der reelt holdt af en kat, jeg kun kendte gennem internettet.

3. Min bankmand skrev en sms til mig og rykkede for, at jeg skulle skrive under på min nye kassekredit. Jeg skrev tilbage, at jeg lige havde været nødt til at vente på mit nye nøglekort fra NemID (der heldigvis dukkede på præcis den 31.,) og sendte sms’en… Til min ekskæreste, der tilfældigvis hedder det samme. Fuck.

4. Har fået endnu en regning på for meget udbetalt SU. Hallo, har I tænkt jer at sende mig én hver måned?!

5. Min far var i København forleden og medbragte alle de julegaver, jeg ikke selv kunne slæbe med over. Min mor havde sendt en ost og et hjemmebagt brød med. Det er ikke normalt at blive så irrationelt glad over en ost, men jeg eeeelsker ost, og ost er pissefucking dyrt!

6. Har spist ost morgen, middag og aften lige siden. Mmmm, ost…

7. Blandt gaverne var også et nyt tæppe til Frank (fordi det gamle er fyldt med kattebræk). Han har været klistret til det lige siden, og nogle gange sidder jeg bare helt rørt og kigger på ham, fordi der skal så lidt til at gøre ham glad.

8. I går faldt jeg tilfældigt i snak med en amerikansk fyr online, efter han havde hjulpet mig med et computerproblem. Det er den sundeste samtale, jeg har haft med en person af det andet køn i i hvert fald et år.

9. Fordi det har været sådan en mild vinter indtil videre, havde jeg vitterligt glemt, hvor kold Danmark kan være. Jeg tilbringer næsten hver aften i mit badekar, hvilket jeg sikkert kommer til at fortryde, når varmeregnskabet dukker op, men lige nu er jeg ligeglad.

10. Kristina Ricken har på ingen tid fået samlet penge ind til, at hun kan udgive sin kommende bog. Det er temmelig, fucking sejt… Jeg skal ikke kunne benægte, at det strejfede mine tanker at begynde at samle penge ind til sko i fremtiden. Jeg mener, det er jo også blogrelateret, ikke? 😉

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.