Paradise Recap – Uge 1

Mandag:

 • Første afsnit lægger ud med en montage indeholdende snav og drama, der skal få sæsonen til at virke dødspændende, men det bedste klart er et klip, hvor en deltager skråsikkert indentificerer Klaus Riskær som Klaus Pagh.
 • Pigerne mødes og taler om, hvilken type fyr de vil have: Solbrun, muskuløs, tatoveret. Big surprise… Men så slipper vi andre i det mindste for at skulle trækkes med den slags mænd drenge.
 • Amanda vælger Simon som partner af frygt for at ende på solo, og Simon kvitterer med at tilstå, at han hellere ville stå sammen med Laura. Jeg spår et snarligt brud mellem de to. De andre partnerskaber formes ret smertefrit.
 • Sæsonens første sammenbrud kommer på aften et, da Nadias vilde flirten (i et forsøg på at slippe væk fra Solo) tiltrækker Kaspers opmærksomhed. Som Ulv, ligeså Ulvs bror. Dramaet ender imidlertid brat, da Nadia tilstår over for Laura, at hun er lesbisk. Kasper og Laura snaver. Laura er temmelig meget allerede forelsket.
Tirsdag:
 • Laura venter lige præcis ingen tid, før hun fortæller Nadias hemmelighed videre på trods af inderligt at have lovet at holde den for sig selv. Jeg tror ikke, der hersker tvivl om, hvem der bliver hotellets drama queen.
 • Ny gæst Henrik checker ind på hotellet. Han er Michaels lillebror, hvilket selvfølgelig skal være en hemmelighed, ligesom Laura og Simon, der er tvillinger, er.
 • Simon har taget en “piv'” med hjemmefra, som han sidder og ryger på med Michael. Det er muligvis det mest anti-paradisede, der nogensinde er sket på PH. Jeg elsker det!
 • Patrik og Nikita snaver. No big deal. Kasper og Amanda snaver. Big fucking deal. Laura spasser ud.
Onsdag:
 • Laura bitcher videre over, at Kasper har kysset med Amanda. Jeg er allerede træt af hende. I har været partnere i to dage! Du ejer ikke manden! 
 • Endnu en ny fyr, Daniel, tjekker ind. Han møder pigerne og skal tage to med på jungle date. Han vælger Nadia og Amanda og får selvfølgelig et brev om, at han skal vælge en af dem som partner. (Mens de drikker Moët på stranden. Man spilder ikke gode bobler på folk, der hellere ville have haft Asti!) Han vælger Amanda, hvilket er ret røvet for Simon, der er den der stille type, der aldrig får lov til at blive på PH særlig længe…
 • Årets første Pandoras er lidt en tam omgang. Nadia bliver konfronteret med, at hun “lægger an på alle fyrene”, hvilket er sjovt, fordi hun er lesbisk. Det er der bare ingen af deltagerne, der tror på. Åh, piger er sådan nogle kællinger. Nårh ja, og så spørger Laura Kasper, hvem han synes er den pæneste pige, fordi hun forventer, han vil svarer hende. Det gør han bare ikke. Fnis.
Torsdag:
 • Som altid afslører teaserne temmelig meget, hvad der vil ske til aftenens parceremoni: Nadia skal vælge mellem Simon og Henrik. Hun vælger Henrik, men Simon får en chance hos sin søster, der skal vælge mellem ham og Kasper. Den beslutning kan jeg så til gengæld ikke lure. For ethvert andet menneske ville den nok være oplagt, men hun virker totalt som en person, der sagtens kunne finde på at vælge sin bror fra til fordel for en fyr, hun har kendt i tre dage.
 • (Har vi i øvrigt ikke allesammen luret, at hende rengøringspigen, de bliver ved med at filme, bliver en gæst på et tidspunkt?)
 • Ooooog jeg fik ret. Laura valgte Kasper frem for Simon til alles overraskelse. Hun prøver at overbevise ham om, at hendes beslutning er taktisk, men jeg tror godt, vi allesammen ved, at vi nok kommer til at have en ny Sheila-Maria & Nick-situation på hånden her.
 • Ooooog jeg fik ret i, at rengøringspigen checker ind på mandag.
Favoritter indtil videre: Patrik og Nikita.

Kommentarer (22)

 • Jeg havde de bedste intentioner om, at jeg IKKE skulle se Paradise i denne omgang (mest for min kærestes skyld, som virkelig ikke bryder sig om programmet, men som alligevel altid bliver (ufrivilligt) involveret fordi jeg ser det). Jeg havde ellers et par sæsoner, som jeg (standhaftigt) ikke så, men da Nathja fra sidste sæson er en barndomsveninde kunne jeg jo ikke IKKE se det! Men så… ja, så kom jeg til at se det alligevel, fordi jeg er alene hjemme… og i dag så jeg Kasper og skulle lige til at sige “Hey – Kasper!” – da det gik op for mig at han nok ikke er så klar over hvem jer lige er. Jeps – jeg er allerede “på fornavn” med dem alle sammen. Efter første uge. Jeg tror at min kæreste bliver slemt skuffet, når han kommer hjem fra skiferie… Men tak for fordi du giver mig mulighed for at misse et par afsnit – og stadig kunne følge med alligevel.

 • Som forholdsvis “ny” læser tillader jeg mig lige at spørge dumt, om du kommer med disse recaps hver uge??
  -Okay, smart som jeg er, har jeg lige kigget i overskriften, og det gør du så nok, når du har kaldt det uge 1 😉 Dét, jeg prøver at sige, er vist bare, at det er fedt, og skønt med et recap, når man misser et afsnit!
  – Og du har så evigt ret; jeg har virkelig også undret mig over, hvordan Laura nærmest føler hun ejer Kasper efter så lidt tid og går SÅ meget “amok” over det.. Jaja, hun skal da nok skabe lidt drama!

 • Mit yndlings citat i denne uge var da en af trunternes reaktion på en ny dreng var følgende udtagelse: “Dreng, penis – helt sikkert!”.

  Jeg kunne bedst lidt Pernille. Indtil jeg så læste på nettet at hun pt er varetægtsfængslet for at have solgt stoffer. WTF?

 • Jeg ser ikke paradise men jeg synes det er spændende at følge mef i disse indlæg alligevel 😉 måske du næste gang kunne lave et slags “kort” over deltagerne med deres navne så man kan se hvem der er hvem?

 • Det med rengøringshjælpen afslørede TV3 selv, inden sæsonen startede. Men reaktionen er ret sjov på mandag, hun er bare så dum, at hun fortæller, at hun har været der i en uge (hvilket ingen selvfølgelig har opdaget).

 • Og hun har ikke regnet brødrene ud, ærgerligt. Men Nadia er biseksuel nu, siger hun. Tjek realityportalen 🙂

 • Åhh, hvor har jeg ventet på det indlæg!
  Jeg synes godt nok at deltagerne bliver yngre og yngre og dummere og dummere. Det var fint da man kunne relatere til dem, men nu er det jo størstedelen der kun lige har ramt 18. Det er jo børn!

  Og når det er sagt, så var Laura min favorit indtil hun begyndte på al den drama.
  Nu kan jeg bedst lide Nadia. Selvom hun “lægger an” på alle, så virker det sgu som om hun har en smule mere mellem ørene end de andre.

  Jeg glæder mig til at se mere til Majana, hun virker virkelig klog! (og så er hun langt smukkere end de andre dukker)
  Nu har jeg set mandagens afsnit også, men det eneste jeg vil afsløre er at det er så sjovt at Kasper bare ikke fatter at hun hedder Majana og ikke Mañana.

  Men Majana har stået som deltager på deres hjemmeside siden før det startede, så det undrer mig lidt. Det var jo ikke rigtig nogen overraskelse at hun skulle være deltager.

 • Prøv at lægge mærke til i mandagens afsnit at Kasper kalder den nye pige Majana for Manjana.. Haha. Det for griner..

  – Cecilie

Der er lukket for kommentarer.