Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Lyntip #2

Som hybridblogger er det altid lidt tricky at balancere indholdet af sine indlæg, så alle er glade. Ikke for meget mode til de ikke-modeinteresserede, ikke for mange personlige indlæg til sko-elskerne, ikke for meget Frank til dyrehaderne. Men når det sådan er final sale time, og det regner med gode koder, så må de ikke-modeinteresserede lige bære over med os, der godt kan lidt dyre ting til billige penge.

Lige nu er der nemlig clearance hos My Wardrobe, hvilket betyder op til 80% off, og så dukkede der en kode op, der gav ekstra 25% off, og det er jo endnu bedre end koden til Forzieri, så den er jeg altså nødt til at dele med jer også! Koden hedder SALETREAT25, og gælder til midnat den 2/2.

Happy shopping, my darlings!

Comments (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.