Jeg er jo Bridget Jones #110

1. Klokken er 16.44, og jeg er nået så langt her. Og det er okay. Shit, jeg elsker julen!

2. Først på ugen var jeg i Aldi for at købe paté til Frank. (De har flere varianter at vælge imellem end alle de andre.) Mens jeg prøvede at lokalisere den med and i gelé, som er hans yndlings, tog jeg mig selv i at stå og søgende sige: “Rap, rap, rap, rap?”

3. Apropos and, så bad min mor mig stege noget andebryst forleden, fordi jeg skal forestille at være god til sådan noget med at stege kød. (Kvalitets)and er imidlertid lige pricy nok til mit budget, så jeg måtte lige google en fremgangsmåde. Endte med at stege ænderne til sålelæder af at følge selv samme fremgangsmåde. Suk. Man skal altid følge sit instinkt, hvis man mener, noget kød har fået nok!

4. En af grundene til, at vi ramte København så sent, var, at min far havde haft en trailer med over for at hente en meget stor julegave, og for at slippe for at køre rundt med den inde i København, havde han parkeret den et sted i Bjæverskov indtil hjemturen… Imidlertid fik han så nulstillet sin GPS og havde ikke adressen skrevet ned, så da han hentede mig, stod vi over for opgaven at skulle lokalisere en trailer ud fra oplysningerne “et villakvarter i et sted i Bjæverskov”. Jojo. Det er skam hele familien, der er kiksede her.

5. Som følge af snørklet kørsel fra København til Bjæverskov (til Sorø for at hente en computer) før vi endelig ramte motorvejen, er jeg ét stort, velbenyttet kradsetræ. Frank foretrak nemlig at sidde på mit skød, mens vi kørte, men hver gang bilen drejede skarpt eller bremsede, så han følte, han var ved at miste fodfæstet, satte han intenst kløerne i. Og jeg skal hilse og sige, at sådan nogle basser snildt kan skære igennem et par 60 denier strømpebukser!

6. Da vi ankom til Randers, foreslog mit far, at han afleverede min computer til sin computermand, så jeg kunne få fixet mit tastatur, fordi “jeg jo åbenbart ikke selv fik det gjort”. Jeg blev snotfornærmet over den bemærkning, indtil det gik op for mig, at jeg har benyttet et halvudueligt tastatur i over et år nu…

7. Sidder pt på en lånecomputer med virkende tastatur, og jeg kan overhovedet ikke vænne mig til det. Går stadig ind og copy-paster, hver gang jeg skal skrive tallet 5 i stedet for at bruge femtalstasten. 555555555555555. 5555. 5555555. 555555… Aaaarh… I ved slet ikke, hvor godt I har det, folkens!

8. I går deltog jeg i en debat på Facebook udløst af en vens statusopdatering. Bagefter skrev en af de andre deltagere til mig, om vi ikke skulle være venner, fordi jeg “virkede til at være en interessant person”. Argh! Panik! Abort! Abort!

9. Det tog mig under tre timer at købe alle mine julegaver i går, og jeg var så stolt, da jeg var færdig, indtil jeg kom hjem og opdagede, at jeg glemte at købe en oplader til mit kamera, hvilket var prioritet nummer ét. Ingen ordentlige julebilleder i år… Og I må også nøjes med mobil- og internetlir lidt endnu.

10. Jeg mangler ét juletræ på min skrabekalender for at vinde en million. Og selvom jeg jo udmærket godt ved, det ikke kommer (især fordi jeg lige vandt en 50’er på adventsdelen i dag), så kan jeg ikke lade være med at håbe og drømme. (Come to mama, Louboutins!)

11. Forleden knækkede jeg en negl i et forsøg på at tage et brød ud af en af de der frisk-brød-bokse i en butik. Og min mor syntes, det var så umådeligt sjovt, at jeg ikke engang kunne foretage mig sådan en lille ting uden at være en kiks, så som hævn tænkte jeg lige, at jeg ville fortælle jer allesammen, at hun omtaler sig selv som “mormor” over for Frank. “Og så kom du lige ned til mormor og fik noget kattemælk… Og så gik vi ind og hilste på morfar.” HA!

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.