Efterspørgsel

Okay, det her er lidt utraditionelt, men man må jo udnytte de connections, man har: Kender jeg en photoshop-gud? Eller kender en, der kender en? Jeg skal have farvelagt et sort/hvid billede, så det ser naturligt ud. Troede egentlig, jeg havde fået det gjort, men resultatet viste sig ikke at være helt, ahem, realistisk.

Anyway, det er til en julegave, og eftersom modtageren vist kigger med herinde engang imellem, kan jeg ikke gå så meget i detaljer, men jeg håber sådan, en af jer kan hjælpe. Jeg har i hvert fald haft held med, at I har reddet min røv før! 😉 Billedet er ikke voldsomt deltaljeret, så det er ikke en fuldstændig overvældende opgave, jeg er bare – som vi før har konkluderet – fuldstændig talentløs, når det kommer til teknologi. (Jævnfør grimme-headeren, som stadig ikke er skiftet, fordi jeg stadig ikke er kommet videre med det der eget domæne-værk.)

Fingers crossed – og i øvrigt et stort tillykke med juleferien til dem, der er ramlet ind i sådan en. Nu skal jeg på julegaveshopping!

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.