Jeg har et hemmeligt crush på…

Legolas. Ikke Orlando Bloom, men Legolas. Når parykken ryger, forsvinder magien.

Jeff Buckley. Jeg er normalt ikke i nærheden af at være tiltrukket af splejsede, pivende musikere, men Jeff Buckley siger alt, der er i mit hjerte! Der er så selvfølgelig det lille aber dabei, at han har været død i 16 år.

Thomas Madvig. Jeg kan ikke gøre for det. Han var vært på MTV, da jeg var helt spæd teenager, og dengang viste MTV faktisk musikvideoer og var i øvrigt the shit.

Kristoffer Dahy Ernst. Er udover et af de to mennesker bag fuckyouverymuch også webredaktør på Euroman og kan noget med ord. Mænd, der kan noget med ord, kan noget med mig.

CJ Jacobson. Tidligere deltager i Top Chef. Virkelig høj og virkelig sjov, hvilket er to ting, der taler til mit hjerte. Han dukkede for nyligt op i den nyeste sæson af Top Chef og fortalte, at han lige havde arbejdet på Noma et halvt år, hvilket betyder, at han har været lige i nærheden, og jeg totalt missede min chance for at score ham. Det gør mig stadig trist.

Jennifer Lawrence. Teknisk set af det forkerte køn, men hun er så ubeskriveligt charmerende og virkelig skarp. Jeg er helt tosset med hende! (Selv når hun ind imellem træffer virkelig sære garderobebeslutninger.)

Tom Hiddleston. Jeg sværger, jeg har gjort alt for ikke at hoppe med på den støt stigende Hiddleston-bølge, men da jeg så den her video, kunne jeg ikke modstå længere. Tom Hiddleston er nu officielt en af omkring fire mænd, der kunne få mig til at skifte mening med hensyn til at få børn. Hvis det altså var med ham, forstås.

Hvem crusher I hemmeligt på?

Kommentarer (30)

 • Fantastisk!
  Jeg har også et ret stort crush på både Legolas og Aragorn… Der er noget med overnaturlige stærke mænd, der kæmper for verden 🙂
  Derudover er jeg nødt til at skrive Luke Perry på listen – lidt samme som du har med Madvig, tror jeg, men ærligt indrømmet, da jeg for nylig genså de helt tidligere afsnit af Beverly, synes jeg stadig han var ret fræk! Selvom jeg ellers har en helt anden smag i mænd (!) i dag…
  Og så lidt Joshua Jackson (som spillede Pacey i Dawson's Creek (!) og nu er med i “Fringe”), men han er bare SÅ sød!
  Tilsidst må jeg indrømme James Marsters, der spillede Spike i “Buffy” – eller det er nok mest bare Spike, så jeg tror efterhånden, der danner sig lidt et ret stereotypt bad boy-syndrom…
  Suk… 😀

 • Uhh, James Marsters er også på min liste, men faktisk også mest som Spike. Jeg er også ret hug på Alexander Skarsgård som Eric i True Blood og faktisk også David Boreanaz, der spiller Angel også i Buffy, men mest inden han blev en elskovssyg vatpik. Kan bedst li' ham som hardass. Er der noget med vampyrer siger I? Hmm, måske. Det er simpelthen så sexet!
  Nå men ellers så er det sådan lidt blandt gods. Jeg er helt med på Jeff Buckley, Johnny Deep havde jeg et totalt crush på i 21 Jump Street og Cry Baby. Charlie Hunnam og Tommy Flanagan fra SOA er absolut også på listen. Orlando Bloom er til gengæld alt for fersk – uanset om det er som Legolas eller sig selv. Måske deler jeg Camillas badboy-kompleks!

 • Ej, du kan bare ikke mene det med Thomas Madvig. Jeg har set ham i samtlige Masterchef programmer (for det ser jeg nemlig, haha), og jeg kan slet ikke holde ham ud! Så forfærdeligt irriterende, snakker alt for hurtigt, og griner så mega nervøst. Jeg kan på ingen måde snuppe ham. Det måtte jeg lige ud med 😉
  Men ellers er jeg faktisk meget enig, især mht. Jeff Buckley – jeg forsøger engang imellem bare at benægte, manden er død.

 • Man skal satme ikke kimse af the Hiddleston. Jeg elsker ham. Han er alt, hvad jeg vil med mit liv. Jeg prøvede også at ignorere det, men den går bare ikke ret længe, altså.

 • Jeg er helt med på Thomas Madvig vognen, og så har jeg måtte sande, at Hiddleston også har ramt mig; og Jennifer Lawrence, ja tak!

  Jeg er også ualmindelig glad for Sebastian Jessen, Mark Harmon, ham der spiller Derek Morgan i Criminal Minds og Rupert Grint, og en hel masse andre – alt for mange faktisk.

 • Uuhh Legolas!! Men jeg er nu også vild med Orlando Bloom bare sådan generelt 😉
  Og ellers Richard fra Legend og the Seeker 😀 kender du den serie? Eller så må du lige google og fortælle mig hvad du synes ikk 🙂

 • Åh gud, Miriam, du har lige mindet mig om en af de største what-the-fuck-moments, jeg havde med en mand.. en vældig tiltalende, smuk og virkelig jordbunden mand. V var begge i forhold, så vi havde en helt platonisk snak, hvor man kan nyde at være i selskab med en særdeles skøn mand uden nogen former for forvirrende signaler. Nej, han var skøn.. lige indtil han kiggede drømmende på mig og helt tydeligt prøvede at give mig en småpoetisk kompliment.

  Han sagde “Der er noget over dig. Du har Legolas' uskyld.”

  Der døde den fuldstændigt for mit vedkommende 😉

 • Jeg synes af uforklarlige årsager også at Thomas Madvig er lækker. Men jeg var engang med det samme fly som ham og i virkeligheden er han seriøst lille og splejset.

 • Godt spørgsmål! Jeg tror egentlig ikke, at har nogle secret crushes, nok nærmere meget åbnelyse, som jeg fortæller vidt og bredt om;-)
  Først og fremmest er der Peter Falktoft aka. Snebolden fra Monte Carlo! Jeg vil føde den mands børn. Eller det er måske også “lidt” creepy sagt. Men han er intet mindre end fantastisk på alle mulige måder…
  Så er der Jay (fra Nik & Jay). Det har stået på, siden jeg så ham første gang. Jeg synes kort sagt, bare at han er for lækker (pun intended) 😉
  Hmm, jeg har også en relativ lang liste af skuespillere, men det er vist bare de typiske/sædvanlige, som næsten alle kvinder sukker over…
  Der er jo selvfølgelig også mine girl-crushes. Jeg er SÅ enig i Jennifer Lawrence. Mest af alt, fordi hun bare er lovable… Men jeg er ret vild med Megan Fox, Angelina Jolie og Rosie Huntington-Whiteley, hvis vi bevæger os på det overfladiske plan. Jeg kan åbenbart godt lide fyldige læber…
  Det var vist det, men der er sikkert mange flere, som jeg ikke lige kan komme i tanke om på stående fod. Hvornår stopper man egentlig med at få kendis crushes? Altså jeg mener, jeg er 28 år, og stadig sikker på, at hvis jeg bare mødte én af ovenstående, SÅ… (altså hvis vi lige ser bort fra, at de har kærester osv.) Det føles ind i mellem lidt ynkeligt! Haha…

 • Som tidligere Nik og Jay-groupie er jeg nødt til at fortælle dig, at Jay er dum som en dør. Nik er til gengæld overraskende intelligent. 😉

  Jeg kan ikke udstå hverken Angelina eller Megan Fox. Det det helt overdrevet sexede look… Ej, det er for nemt!

 • Jeg har faktisk lige set en youtube video fra …1997, tror jeg, det var. Han var pænere, ja, men lækker? Der strammer du den altså 😉

Der er lukket for kommentarer.