Jeg er jo Bridget Jones #106

1. Jeg lavede en joke på instagram om min temmelig kontroversielle valgholdning. Den blev ikke modtaget med totalt åbne arme. Too soon?

2. Lånte mine forældres nye bil i fredags for at køre i Føtex. Brugte efterfølgende godt et kvarter på at lokalisere den på verdens største parkeringsplads, fordi jeg ikke kunne huske, hvordan den så ud.

3. På hjemvejen satte jeg den i frigear midt i en rundkørsel. I myldretiden. Jeg er bare ikke en videre talentfuld bilist.

4. Jeg havde alligevel god grund til at være lidt bekymret for Frank i torsdags. Han kom nemlig haltende hjem, det bette pus, da han på en eller anden måde havde slået hul på en af sine trædepuder. Ikke nogen voldsomt skade, med med beskidte gulve og kattebakketure in mente, var det ret vigtigt at holde det rent… Ikke at den forklaring hjalp til at berolige en meget utilfreds Frank, mens jeg prøvede at stikke hans pote ned i en balje med vand og sæbespåner.

5. Mine arme giver nu fremmede mennesker indtrykket af, at jeg er cutter.

6. Mødte i toget i fredags en togpassager omkring 40 gange værre end Børge. Første spiste han halvdelen af en 7Eleven, mens han smaskede højere, end jeg nogensinde har hørt nogen smaske i mit liv. Derefter satte han musik på – uden høretelefoner, bare bragende ud af iPhonen. Til sidst lavede han opkald efter opkald, hvor han decideret råbte ind i telefonen. Hele kupéen sad og stirrede måbende på ham, hvilket fik ham til under opkald nummer tre at meddele sin samtalepartner at “der sidder en eller anden idiot og glor på mig, når jeg taler i telefon.” Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Tog vitterligt mig selv i at sidde og ønske, at han var lidt småretarderet i håbet om, at der ikke findes et menneske, der med fuldt overlæg er så provokerende.

7. Jeg åd så meget julemad i torsdags, at min mave brokkede sig de næste tre dage. Og når jeg skriver “brokkede sig”, så er det helt bevidst en meget vag eufemisme, for I er helt bestemt ikke interesserede i detaljer!

8. …Og så fik jeg ikke engang mandlen. (Selvom min mor, der gjorde, naturligvis forærede mig mandelgaven alligevel.)

9. På bilturen hjem fra Jylland, fik jeg mig en tiltrængt morfar, mens min mor underholdt Frank… Indtil min far nøs så højt, at jeg fik jordens største chok og vågnede, fordi jeg var sikker på, vi var ved at køre galt.

10. Den nye Hunger Games film har lige haft præmiere, og jeg har hørt fra alle sider – selv sider, der normalt mener, at HG er noget fjollet teenagehejs – at den skulle være virkelig fantastisk… Og jeg kender absolut ingen, der gider med mig ind at se den. Hyl!

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.