Et gentaget tip og en kode

Jeg er heldigvis ikke den eneste, der er en sucker for et godt tilbud. I blev i hvert fald meget begejstrede, da jeg tilbage i januar tippede jer om FragranceDirect, der sælger alskens beautylækkerier til en brøkdel af den pris, vi er vant til. (Hermed er det tip også videregivet til de læsere, der er kommet til siden. You are welcome!) Men hvad I næppe ved, fordi indlægget er fra 2011, hvor bloggen havde lige præcis ingen læsere, er, at jeg en gang tidligere har tippet om en lignende side.

Der er tale om East End Cosmetics, som jeg efterhånden har rippet et par gange. Dejlig side. Har alt fra Rimmel til Givenchy. Kan især anbefale deres “offers”-sektion, hvor priserne nærmer sig noget helt latterligt. Og så var det, jeg fik en mail med rabatkoder og vidste, det var for godt til at holde for mig selv.

Jeg undskylder på forhånd til de beautyjunkies derude, der prøver at spare op til julegaver. Husk, at det er vigtigt at købe julegaver til sig selv også! 😉

Kommentarer (4)

  • Måske er det lidt udenfor kontekst men må lige spørge: er asos.com en god side? Kan jeg stole på den? Jeg har aldirg købt noget fra der før men nu er det jo snart jul, de har fede ting og har hørt at du er lidt en haj når det kommer til netshopping! 😉

  • Asos er den bedste side, der er. Så let kan det siges. Har handlet hos dem en million gange og aldrig set skyggen af et problem. Shop du trygt der!

Der er lukket for kommentarer.