Jeg er jo Bridget Jones #104

Frank- og tand-edition.

1. Ni ud af ti billeder, jeg tager af Frank, ser sådan her ud.

2. I går læste jeg, at gennemsnitslevealderen for Frankens race, British Shorthair, er 12,5 år. Frank er 12 år, 6 måneder og 21 dage. Tjekker nu panisk hans vejrtrækning hvert 10. minut.

3. Det største problem med min tandkrise er, at det jo altså er 15 år siden, jeg sidst har bøvlet med den slags og derfor er virkelig rusten på området. Mine forældre mener, at der er noget forsikring, der burde tage sig af regningen, fordi den oprindelige skade skete, da jeg var under 18, og de ikke kunne fixe det permanent dengang, men derfra og så til reelt at få regningen dækket er virkelig langt.

4. Min mor foreslog, at jeg som udgangspunkt ringede til den skoletandlæge, der fiksede det i første omgang for at høre, om de stadig ligger inde med min journal… Jarh, ifølge Google findes den skole så slet ikke mere.

5. Hvis det viser sig, at jeg får hele regningen for mig selv, kan jeg se frem til en udgift på omkring 20.000 kroner. Det er i hvert fald tre par Louboutins! Fuck det, så bliver jeg sgu sørøver i stedet, nu har jeg alligevel looket. (Og stylingen!)

6. Jeg har i øvrigt ikke været til tandlæge i ca. 4 år, fordi min tandlæge i Århus blev ved med at hustle lokke mig til at lave en masse unødige ting, som 1) kostede penge og 2) jeg ikke kunne finde ud af at sige nej til, så da jeg flyttede til København, besluttede jeg mig for at droppe den udgift.

7. Mens jeg er tandløs er jeg i øvrigt midlertidigt nødt til at spise som et barn igen. Fordi nerven er blottet, skal alle temperaturer være lunkne, jeg er nødt til at drikke med sugerør og skære mine rugbrødder i små firkanter, som jeg så kan tygge med kindtænderne for ikke at berøre katastrofeområdet. Det ser virkelig dumt ud.

8. Jeg er ret overbevist om, at jeg har fået mus. Det får mig ikke til at fare ud og købe en fælde. Jeg synes nemlig, mus er helt hysterisk søde, så det er mere noget med at finde ud at, hvor den bor, så jeg kan prøve at lokke den ud og gøre den tam.

9. Jeg var lidt nervøs for, hvad Frank mon kunne finde på at gøre ved den, indtil jeg kom i tanke om, at han jo (heller) ikke rigtig har nogen tænder tilbage. (Monstro det er karma, der har fået min tand til at falde ud? Det var trods alt mig, der lod den onde dyrlæge tage hans tænder i sommer…)

Comments (11)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.