Et tip og en update

For noget tid siden tippede jeg de big boobed girls om verdens mest klædelige maxikjole (og flashede den på mig selv), hvilket var et meget velmodtaget tip, så eftersom jeg lige har opdaget dens noget kortere tvilling, tænkte jeg, at I nok også gerne ville vide, den fandtes – endda på udsalg! Jeg ville lidt give min venstre lilletå for den grå, men den er desværre udsolgt i min størrelse.

Og nu en tandopdatering! (Åh Gud, mit liv er så spændende.) Det viser sig, at mine forældre var kloge nok til at melde mit uheld til forsikringen i sin tid, hvilket betyder, at de tager sig af i hvert fald noget af regningen, hvilket er en temmelig stor lettelse. Så bliver der måske alligevel råd til julegaver i år. Hurra! Tusinde tak for input og trøstende ord, i øvrigt. I er, som altid, bedst i verden!

Kommentarer (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.