Et tip og en update

For noget tid siden tippede jeg de big boobed girls om verdens mest klædelige maxikjole (og flashede den på mig selv), hvilket var et meget velmodtaget tip, så eftersom jeg lige har opdaget dens noget kortere tvilling, tænkte jeg, at I nok også gerne ville vide, den fandtes – endda på udsalg! Jeg ville lidt give min venstre lilletå for den grå, men den er desværre udsolgt i min størrelse.

Og nu en tandopdatering! (Åh Gud, mit liv er så spændende.) Det viser sig, at mine forældre var kloge nok til at melde mit uheld til forsikringen i sin tid, hvilket betyder, at de tager sig af i hvert fald noget af regningen, hvilket er en temmelig stor lettelse. Så bliver der måske alligevel råd til julegaver i år. Hurra! Tusinde tak for input og trøstende ord, i øvrigt. I er, som altid, bedst i verden!

Kommentarer (8)

  • Dejligt at forsikringen æder noget af regningen. Nu ved jeg ikke om det er sådan en omgang, der skal fixes af en tandkiruger eller om en almindelig tandlæge kan klare det, men du skrev at du ikke har været ved tandlæge i 4 år, så måske har du slet ikke en tandlæge? Nå, men jeg kan anbefale en meget sød kvindelig tandlæge på Vesterbro, der er god til sådan nogle hystader som mig selv, der både skal have lokalbedøvende creme smurt på inden tandrens og have pauser og lov til at råbe fuck, nej, stop midt i det hele. Sig til hvis du skal bruge navn m.v.

  • Helt latterligt fleksibel. Stoffet er fantastisk. Min er en str 14, men jeg vil umiddelbart gætte på, at jeg snildt kunne være i både en 12 og en 16 også.

Der er lukket for kommentarer.