Kom, lad mig brokke mig…

Nu hvor der er kommet to kommentarer lige i rap på indlægget om de unge rygere i lejligheden over for min, der advarer mig om mængden af mine negative indlæg, føler jeg lige behov for at sætte noget på plads:

Jeg har ikke behov for en åbenbaring som sidste gang, jeg følte bloggen var i krise. Jeg er ikke et negativt menneske, og jeg er ikke inde i en negativ periode. Jeg har det ganske glimrende og smiler til verden hver dag. Jeg er bare virkelig glad for at brokke mig. Det har jeg alle dage været, så meget at bloggen endda engang var lige ved at skifte navn til “Miriams Brok”.

Når jeg bitcher over genboer, cykelsmede, døde computere, mit singleliv og fattigdom, så er det alt sammen first world problems, der skal læses med sarkasmebrillerne på. Issuet er jo i virkeligheden slet ikke mine genboer, men at jeg tror, jeg er vigtig nok til, at de gider glo ind i min lejlighed nonstop. Issuet er mig. I stort set alle situationer. Det er lidt ligesom, når man ikke vil gå til bageren uden makeup, selvom han jo er pisseligeglad. Jeg kan bare godt lide at lade, som om det er hele verden, der er imod mig, selvom det i virkeligheden er mig, der er en kiks. 😀

Bryder man sig ikke om den form for humor, så er det helt okay. Fanger man den ikke, så må man godt nok synes, jeg er et nederen menneske. Men faktisk er det sådan bloggen altid har været og forhåbentlig det, mine faste læsere godt kan lide. For bevares, jeg skriver også masser af glade indlæg om sko og Frank og rar mad og de søde mennesker i min liv, men som TV2 så dejligt sang engang, så er det der med at brokke sig nu engang det, jeg er bedst til. Og hvad værre er: Jeg kan lide det

Jeg bliver stadig meget mere ked af det, end jeg burde, når nogen forlader mig på Bloglovin, men jeg vil hellere have færre læsere, der forstår bloggen, end jeg vil ændre på min skrivestil. For hvis bloggen ikke er mig, så ryger hele pointen lidt. Og jeg er bare en brokkerøv. 😉

Kommentarer (47)

 • Jeg elsker netop at du er så ærlig, og at du skriver lige hvad det passer dig, det er fanme noget som jeg har respekt for! Der er alt for mange bloggere der snakker hinanden efter munden, og ikke tør at kalde en spade for en spade. Og ja dine indlæg er med humor i, og det er netop det der gør det fedt ved din blog! 🙂

 • Åh, fuck da dem – vi andre elsker dig og dit brok! De bedste indlæg er, for mig i hvert fald, dem, hvor verden er imod dig, de oser langt væk af personlighed, og som oftest også de sjoveste at læse 😀
  Jeg siger: Keep up the good work, NÅ!

 • Du er min yndlings brokrøv! Jeg tror, der er mange der godt kan se forskel på et brokrøvs-indlæg som er fyldt med sarkasme, selvironi og humor – og indlæg, der virkelig er præget af en hård periode (og som jeg i øvrigt synes er helt ok!). Jeg tror bestemt, at de to kommentarer ikke er ment på nogen dårlig måde overhovedet, men hvis man ikke lige fanger bloggens vibe, så kan jeg godt forstå, at nogle indlæg måske ikke bliver læst, som de var ment. Jeg synes sidste indlæg var pisse sjovt … især fordi jeg kender det, selv om jeg bor i stuen. Med svigerforældrene boende lige oven på. Der har nøgle til vores lejlighed. Go figure 😉

 • Jamen, jeg synes jo netop også, de er de sjoveste at skrive. Det er derfor, det er surt, hvis de bliver opfattet negativt. Det er jo bare for sjaaaw! 😀 Og rent sprogligt, så synes jeg også, det flyder bedre i den slags indlæg. Jeg ved ikke hvorfor, men det er som regel dem, jeg er mest tilfreds med. Så jeg er glad for, at du er enig! 😀

 • Jamen jeg har nemlig også fornemmelsen af, at de fleste fanger de signaler, jeg sender ud. I dette tilfælde kom kommentarerne bare fra nogle velkendte, faste læsere, og så blev jeg lidt bekymret. For de er nemlig helt sikkert ment konstruktivt, jeg følte bare lidt, de frarådede mig at gøre noget, jeg slet ikke synes, jeg gør, og så er forvirringen jo total! 😀

  Jeg håber i øvrigt ikke, dine svigerforældre har et meget højlydt sexliv… :-/

 • Jeg er stadig med! Og jeg er godt nok også noget af et brokke-hoved. Tit når jeg åbner munden, så er det for at brokke mig. Verden ville da være et kedeligt sted, hvis man ikke måtte brokke sig…

 • Hej Mariam! Jeg plejer ikke at kommentere dine indlæg, men nu bliver jeg altså nødt til, at fortælle dig hvor meget jeg nyder at læse din blog! Du er uden tvivl min yndlings blogger! Hver gang du poster et indlæg, klapper jeg i mine små fede hænder og tit venter jeg med at læse dine indlæg, til at jeg lægger i min seng og rigtig kan nyde dem ;-). Mange andre blogs, scroller jeg bare hurtigt igennem, men jeg elsker at læse dine indlæg! Nogle gange flere gange :p. Jeg elsker din humor, din sarkasme og dit brok ;-). Lige en lille kærligheds erklæring herfra ;-). Hav en god aften og hils Frank!

 • Jeg er egentlig vildt dårlig til at kommentere, men ville lige hurtigt sige, at du af en af mine yndlingsbloggere, og jeg tænker slet ikke, at du laver negative indlæg. Jeg føler mere, at du skriver tingene som de er, og du rammer virkelig plet, når du beskriver små og store hverdagssituationer, om de er gode eller dårlige.

  Så ingen brok over dit brok fra min side, jeg vil bare have meeeeere! 😉 <3

 • For et par timere siden, da jeg læste dit forrige indlæg, skulle jeg lige til at smide en kommentar om, om det nu var så slemt endda. På trods af jeg har stalket din blog og læst tilbage til 2011. Så slog jeg lige koldt vand i blodet, og indså, hvorfor det nu var jeg fulgte din blog. Man må godt tænke selv. Brok endelig videre, jeg nyder det, når jeg lige tænker mig til, hvad det egentlig er du skriver. Du er sjov og ærlig, og det er fedt.

 • Brok dig endelig! Jeg synes virkelig du formår at udskille dig fra resten af blogland, og det er jeg helt pjattet med. Jeg vil glædeligt følge dig og Frank mange år endnu 😉

 • Fortsæt endelig i samme stil! Normalt udforsker jeg kun tumblrs, fordi jeg egentlig mest er til at glo på billeder, men for fanden Miriam, hvor jeg elsker din blog! Du skriver de sjoveste indlæg! Thumbs up 😉

 • Jamen????!!!! Det er jo din brok, der gør det hele sjovt!!! Havde du skrevet om, hvor hyggeligt det var med nye genboer, fordi de bare er så pæne, så var jeg for længst hoppet videre. For midt vedkommende er det skønt at høre noget brok, jeg kan nikke genkendende til – så føler jeg mig ikke så knotten alene. Keep it coming, Miriam – det er jo for helvede bare sjov!

 • Ej, du må fandeme ikke holder op med at brokke dig. Jeg udlever mit eget had til menneskeheden generelt gennem dig. Engang brokkede jeg mig også crazy meget på min blog, men det er svært med tegningerne.
  Jeg har også haft nogle stykker på besøg nu som ikke kunne spore sarkasmen og ironien på min blog. Jeg havde tegnet et indlæg om hvor meget jeg hader facere på Strøget, og havde skrevet noget i stil med at de ikke skulle komme og pådutte mig alverdens syge børn og dårligdom når jeg nu havde travlt med at komme hen og købe en dyr latte. Det var der en der tog seriøst. Og bad mig liiiiige tænke over andre end mig selv..,, og det værste er, at det er jo ikke sjovt når man skal forklare, at det er sarkasme, vel.

 • Forstår ikke at folk ikke fanger sarkasmen altså! Brok bare løs, jeg elsker det! og jeg bliver sguda også pisse ked af det når folk slår op med mig på bloglovin' altså – helt ærligt, det kunne jo være der ligger et pisse godt blogindlæg lige om hjørnet som du går glip af! 🙂

 • Åh, Michelle, det er jeg vel nok glad for at høre. Det rammer mig lige i hjertekulen, når jeg bliver kaldt for nogens yndlingsblogger!

  Frank sender et kys tilbage. 😉

Der er lukket for kommentarer.