Tips?

Fra en studietur til Tyskland. Havde lige opdaget Gossip Girl og var håbløst forelsket i hårbånd… Jeg drikker i øvrigt “alster”, som er halvt øl, halvt Sprite. Det lyder klammo, men det er ret lækkert.

Der bliver Berlin-spam på bloggen i den nærmeste fremtid, I kan lige så godt forberede jer allerede nu. Det bliver det rene danskermekka dernede. Jeg har allerede tal på seks (S-E-X (sorry, hvad hjertet er fuldt af og alt det der) K-S) mennesker, jeg kender, der er dernede samtidig med mig. Og nogen fortæller mig, at det også er efterårsferie i næste uge? Yawsa! Hører I i øvrigt til folket, der er dernede, så sig hej, hvis I spotter mig!

Anyway, sidste gang jeg var af sted, blev jeg overfaldet med gode Berliner-tips af søde læsere, så jeg tænkte, jeg lige ville forhøre mig på den front igen. Det kan være alt fra ting, man skal købe (på listen allerede: Tysk neglelak, brausepulver, alle Kinder-produkter i verden) til butikker, der er nice (Kik ftw! og PRIMAAAARK!!) til restauranter, loppemarkeder, forlystelser, you name it! Alt er velkomment.

Det eneste nederen ved at være i Berlin, når der er danskeroverflod, er, at man ikke kan snakke om folk bag deres ryg, uden de kan forstå én. Og alle ved, det er den primære grund til at tage til udlandet…

Kommentarer (12)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.