Kodetip!

Hvis der er noget, jeg er begejstret for, så er det procenter. Og hvis der er noget, jeg er endnu mere begejstret for, så er det procenter på procenter! Derfor sprang mit shoppehungrende hjerte et ekstra slag over, da jeg i dag fik en mail fra Mango Outlet om, at koden 6OUTEUROPA giver 10 procent ekstra de næste tre dage.

Det var faktisk næsten smertefuldt at skulle begrænse mig til en passende størrelse collage. Jeg havde det lidt, som om jeg var 9 år igen, sad med Fætter BRs julekatalog og skulle sætte krydser ved de ting, jeg ønskede mig: “Den og den og den og den og den og den og… DET HELE!!

(Nogen skal seriøst være søde at købe de forpulede hvide wedges, som jeg har drømt om for evigt. De er udsolgt i min størrelse og med kode koster de latterlige ?9!)

Shop her!

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.