Fejringsgave!

Startede dagen i går ude på KUA i et desperat forsøg på at få styr på helt ha-ha-vi-har-afbrudt-din-uddannelse-og-taget-dine-penge-men-vi-vil-ikke-fortælle-dig-hvorfor-situationen. Det kunne åbenbart ikke fixes over telefonen. Mest fordi der ikke blev svaret i deres ende. Fysisk tilstedeværelse hjalp ikke voldsomt meget, og jeg måtte rende fra Herodes (studievejledningen) til Pilatus (studenterservice), som overhovedet ikke deler åbningstider, før jeg kunne få så meget som et overblik over, hvad filan der foregik.

Slutningen var dog heldigvis lykkelig, og nu burde der være styr på lortet og vigtigst af alt: Jeg skylder ikke længere nogen 9.000 kroner, og der går penge ind til den første. Hurra!

Tog efterfølgende resolut metroen ind til byen, hvor jeg købte nogle fælt manglede ting, jeg ellers havde sparet væk i frygt for at være pengeløs pr. 1. oktober: Strømpebukser, hårelastikker og et par nye træningsbukser. (Ikke sådan nogle til en formue. Jeg træner i joggingbukser til 80 kroner fra H&M – så tjekket er jeg!) Og så blev det også til en lille smule luksus. Bel Argus var klart min favorit af Chanels sommerlakker, men jeg lod den være, da jeg mente, den tilnærmelsesvis var en dupe af Essies Aruba Blue. På vej igennem Magasin besluttede jeg mig dog alligevel at se nærmere på den, og up close kunne jeg snildt se forskel. Haps, sagde det, og den blev lykkeligt tilføjet til samlingen.

Afsluttede dagen med verdens bedste pasta pesto, lyserøde bobler og tøsefnidder på Café Zirup. Fredagssucces!

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.