Jeg tager lige en kiks…

Som altid var I knaldgode til komme med jeres holdninger, da jeg i går løb tør for tudekiks og i stedet sprøjtede alle mine usikkerheder ud over jer. TAK for det. Selvom noget af det kan være lidt blandede reaktioner (nogle ville have mere Frank, andre var enormt trætte af ham – nogle ville have mere kritik af blogland, andre syntes, jeg skulle holde min bedrevidenhed for mig selv), så er det alligevel rigtig rart med noget feedback.

Én ting blev imidlertid klar for mig: Jeg har ladet min nedtrykthed gå for meget ud over bloggen. Ikke fordi jeg som sådan har voldspammet jer med buhu-indlæg, men fordi det, som kloghedsdoktoren skrev, giver sig til udtryk i mit sprog, mine emner og den generelle vibe på bloggen. Og det er noget hø. For ligesom jeg ikke gider være candyfloss-blog, så gider jeg heller ikke være depri-blog, så jeg æder lige nogle kiks (der er blandet med smør og danner bunden i en kickass cheesecake!) og finder smilet frem igen. 😉

Der var for første gang længe en del kritik. Noget af den var jeg uenig i, noget af den tog jeg til mig. Men det hele var enormt konstruktivt og velment, og det er jeg virkelig glad for. Det er altid lidt farligt at bede om feedback, fordi man risikerer at begynde at sidde og overveje, hvorfor i alverden folk overhovedet læser med, når de tydeligvis er så utilfredse med bloggens indhold, men I stedet sidder jeg med en fornemmelse af, at jeg har nogle meget fornuftige læsere. Om jeg så er helt enige med jer eller ej. Og det er ret sejt.

Kommentarer (20)

 • Ja det er blevet udspecificeret nu. Hun har dog tidligere på hendes tictail solgt helt nyt tøj fra Black Swan, stadig med mærke på (i samme periode hvor en masse bloggere fik tilsendt tøj fra det mærke i gave)

 • Jeg læser ikke Vilde Kaniner mere, den har desværre mistet sjælen, og er blevet en maskine/fabrik. (Jeg får ikke ondt i måsen over, at man tjener på at blogge, slet ikke -men husk jer selv, husk hvorfor I startede, og husk vi vil kunne føle mennesket bag) Kiggede lige på det nævnte link og så følgende til en læser: “Hvis du ikke bryder dig om sådanne indlæg, og fred være med det, så skal du måske undgå en stor del af blogland, for dette er den internationale fremtid såvel som den danske”

  Kære søde skønne ….. Frank 😉 vil du ikke nok love, at Miriam aldrig bliver en af de bloggere, så skal jeg nok blive hængende her for altid.

  Hanne -der aldrig synes, der kan være nok Frank på bloggen ;-D

 • Jeg har først nu set at Vilde Kaniner har forklaret at hun selv har købt bukserne (efter mange misforståelser), men så er der jo ikke nogen ko på isen 🙂
  Men jeg tænker bare stadig generelt. Bloggere får jo en masse gaver fra firmaer, og hvad er så fair play helt etisk?

 • Louise, du er ikke den første, der har ønsket et indlæg med det tema. Der er MANGE bloggere, der sælger gaver videre, de har modtaget gennem bloggen. Marie er cool i dette indlæg, men jeg har tidligere fx set adskillige smykker fra Jane Kønig til salg hos hende, hvilket har undret mig en del, da hun jo som bekendt har fået mange gaver derfra. Så er spørgsmålet, om det er etisk i orden at sælge gaver videre?

  Jeg er i gang med overvejelser omkring sådan et indlæg, jeg skal bare lige have mine egne holdninger ordentligt på plads, kan jeg mærke. Fx solgte Emily Salomon engang en Ganni-trøje, som en masse bloggere fik i en goodiebag til et event. Hun kunne ikke lide den, og så er det vel fair nok at smide den videre i verden? Eller hvad? Der er mange gråzoner i det område her!

 • Din blog er muligvis den allermest personlige, jeg läser og jeg er vild med den! Jeg er pjattet med din humor og selv naar det drejer sig om de mere “negative indläg”, kan jeg for det meste sagtens sätte mig ind i det, du skriver. Hvad jeg pröver at sige er, at jeg unfollower först, naar jeg ikke längere er velkommen 😉 Keep up the good work Miriam!

  /Cindi

  http://cherriesandsunflowers.blogspot.com/

 • Du er skøn i al din menneskelighed og fabulousness.
  Ja, ikke særlig konstruktiv man-lærer-af-modgang-agtig feedback, men du skulle lige have det af vide alligevel. Jeg læser med, uanset om du æder kiks med et smil eller græder ud 😉

  Kram fra Ane!

 • Mht. at sælge gaver videre, tror jeg at de fleste ville få mindre ondt i røven, hvis det f.eks. var præmien i en konkurrence eller ved en læser selv havde henvendt sig vedr. en bestemt trøje.
  Det er fair nok, at man ikke kan lide én af gaverne, og jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg synes om, at sælge den videre. Det virker både lidt respektløs overfor firmaerne og ens læsere. Jeg kan ikke heeelt finde ud af hvad jeg mener om det.

 • Hanne: Frank har lovet at holde øje med mig! 😉

  Rikke Aa: Jeg er præcis samme sted. På den ene side forekommer det mig enormt flabet, men på den anden side er det også bare mærkeligt at have potentielt dyre gaver liggende, man ikke får brugt!

 • Jeg opdagede din blog i forgårs. Siden har den stået åben på en fane, og jeg har nu har brugt pinligt mange timer på at læse gamle indlæg, og følge links til endnu ældre indlæg.

  Det kan derfor godt være, at du mister nogle læsere (det er dog for mig uforståeligt), men vil også bare sige, at vi kommer nye til, som elsker din skrivestil og ikke mindst brok!

  Jeg er i hvert fald fast læser fra sådan cirka nu af!

  /Freia

  Ps. jeg kan virkelig ikke lide katte (som i virkelig ikke), men Frank gør det nu egentlig meget godt 🙂

 • Årh, du er sød! Velkommen til, og tak for de rare ord! 🙂

  Frank opfører sig helt ærligt heller ikke som den gennemsnitlige kat, så jeg tror, det er okay at kunne lide ham alligevel. 😉

Der er lukket for kommentarer.