Filmaften

Det er fredag den 13., og jeg PMS’er for hårdt, så jeg vil ikke belemre nogen med mit ret tvivlsomme selskab i aften. I stedet forekommer det mig at være et glimrende tidspunkt, hvorpå at hive en gammel filmfavorit ned fra hylden.

Det er muligvis den ultimative 90’er-skat. Med Neve Campbell i hovedrollen (hvem ellers?), grunge galore og utilpassede teenagepiger, der får liiidt for meget magt. Jeg elsker det!

Hvis The Craft på en eller anden måde er sluppet udenom jeres kult-radar, så er det nu, I skal lave om på det…!

Kommentarer (10)

  • JA OG JA OG JA. Det er nu jeg ærger mig over, at jeg kun har filmen på VHS (oldschool 4ever), og at min VHS-afspiller står nede i cykelkælderen fordi jeg ikke har plads til den i min lejlighed :(. Nancy var mit modeikon da jeg var omkring de fjorten, og det er den bedste lille tidslomme nogensinde.

  • Fuck jeg skal have skaffe den film. Den røg ud da vhs samlingen røg ud. Den er fantastisk. Jeg pms'er også helt vildt, og craver chips for hårdt. Uhhh chips og gode film.

  • Den er jeg også ret glad for. Vi har den også i vores filmsamling. Sammen med et par andre elskede heksefilm som The Witches of Eastwick og Practical Magic, også stærkt anbefalelsesværdige 🙂

  • Haha, du ved slet ikke, hvor glad det her gør mig! Total yndlingsfilm, da jeg var 12, og jeg har lige – som i LIGE – fundet min dvd frem også (ford jeg stadig 12 år efter går totalt i teenage-hekse-mode, hver gang det er fredag d. 13. Eller Halloween. Eller en helt almindelig hverdagsaften..) Fik den idé at tjekke din blog inden start, når jeg nu alligevel havde tændt min computer, og hvor skæbneagtigt (det er lige gået op for mig i dette øjeblik, at det er et ord, jeg har savnet) er det ikke lige, at vi begge ser The Craft på samme tid? Er meget tilfreds! MEGET. Scream-filmene er i øvrigt også stadig på listen over favoritter-som-jeg-venter-på-bliver-tilpas-meget-90'er-kapsel-til-at-det-ikke-er-helt-så-kikset-at-indrømme-at-man-stadig-ser-det-i-dyb-alvor-og-fucking-elsker-det. Hvor dælen er Neve blevet af?! Ja, jeg spørger bare.

    – Marie

  • Haha oh yeah elsker 90'er film for slet ikke at nævne Scream filmene! Ser dem stadig tit men stadig kun i dagslys for ellers får min hjerne gode ideer om aftenen 😀 Hvorfor er film bare ikke så fede idag som i 90'erne, for slet ikke at nævne tv serierne- Beverly hills 90210 FTW!

Der er lukket for kommentarer.