Min skosamling: High end favoritterne

Der har været krav om mere skosamling-flash. Og jeg bukker hjertens gerne under, jeg har jo ikke købt dem for ingenting! 😉 I kan få en fornemmelse af samlingens generelle størrelse her, (om end det langt fra er alle mine sko, der befinder sig på den væg,) men ellers tænker jeg at bruge et par indlæg i nærmeste fremtid på at vise mine favoritter frem.

Som den mærkesnob jeg er, lægger jeg naturligvis ud med at vise de dyre damer frem. Eller i hvert fald yndlingene i den kategori. De har alle været vist frem på bloggen på et eller andet tidspunkt, så klik på linket under billedet for at læse mere om/se flere billeder af det enkelte par sko.

Balenciaga stiletter i sart(!) grå ruskind.

Jimmy Choo slingbacks i rød glitter.

Alejandro Ingelmo Spider Wedges i lak og ruskind.

Klassiske YSL Tribtoo pumps i mørkegrå filt.

Og selvfølgelig det nyeste medlem af familien: Mine Brian Atwood Tronchetto shoe boots

Af designersko tæller min samling derudover bl.a. Lanvin, Diane von Furstenberg, Marc Jacobs, Alberto Fermani, Pura Lopez og Kate Spade. Og så mit allerførste designerkøb, som er nogle smukkerter af dimensioner fra Loeffler Randall, men de får deres eget indlæg engang, for jeg ligger ikke lige inde med nogle billeder, der ville yde dem retfærdighed.

Kommentarer (8)

  • Damn, jeg savler lidt over det første par! Gid jeg var hende, der rent faktisk kunne finde ud af at gå i dem 😉

    Men pænt lækkert udvalg du har Miriam!

  • Kom lige til at tænke på hvordan du ville reagere, hvis en sko faldt ud over altanen, imens du prøvede at stille dem pænt! Ej, det en lidt ond tanke.. Men du ville GARANTERET have et sjovt udtryk i ansigtet 😉

  • Jeg har faktisk overraskende mange virkelig høje hæle, taget i betragtning af at jeg bor på en røvgammel gård, hvor det er umuligt at have dem på. Det er bare en vane at købe dem, for jeg går aldrig i dem. For nogle år siden vrikkede jeg om på min ankel på nogle 12 cm hæle, på vej ned at en trappe og faldt og brækkede mit haleben. Siden da har alt over sådan 4-6 cm blevet sat på pension. Det er faktisk også virkelig rart at gå i byen og drikke sig i hegnet uden at miste balancen konstant.

    De dyreste sko jeg har ejet var et par blomstret Kenzo slingbacks til ca. 3000 kr. som jeg nåede at have på to gange inden min hund fandt dem i en skopose, i skoæsken i et lukket skab og fik Kenzo til frokost 🙁

  • Jeg er bestemt ikke en skodame som du. Jeg er tilfreds med et par lækre adidas gazelle. Men jeg bliver bedre til at se, hvornår en sko er flot. F.eks. er de to øverste sko + ysl'en VIRKELIG flotte! Gid jeg ku' gå i den slags.

    Åååh de røde glimmer-sko <3

Der er lukket for kommentarer.