New Love: Flere englændere til samlingen!

Der var jo det der tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, og i dag lå der så allervenligst en lille pakke i min postkasse. (Hvilket var ret god timing, for jeg var totalt blottet for inspiration blogmæssigt og havde ingen idé om, hvad jeg skulle skrive om. Hvis der er noget, I har gået og tænkt over, der mangler på bloggen, eller I bare godt kunne tænke jer at læse om, så råb op!)

Denne gang huskede jeg også at tage billede af den fine gave, mine lakker var pakket ind i. Det er altså bare noget andet at få sådan én. Jeg vedholder gladeligt min anbefaling af Norway Nails. Tilføjet til samlingen blev Camelot, en smuk, kulsort creme og Dragon, en skøn, grøn holo. A-England er vist nu officielt det lakmærke, jeg ejer mest fra, og jeg er stadig grådig efter mere!

Kommentarer (9)

 • Jeg kunne godt tænke mig at høre om eufemismer i “købte” (på den ene eller anden vis) indlæg. Min teori er, at “har klikket hjem” betyder “har fået i gave” og “er blevet helt vild med” = “er betalt for at skrive om”. Som sprogentusiast er jeg sikker på du har flere eksempler, og er fuldt ud kvalificeret til at be- eller afkræfte teorien.

 • Av, der er lidt farlig at begive sig ud i – men kunne være rigtig spændende at læse om! For selvom jeg faktisk selv har tænkt det hos andre bloggere, så bruger jeg selv 'klikke hjem', 'er blevet helt vild med', 'har lige hentet på posthuset' o.l. om ting jeg selv har købt og betalt. Og det handler egentlig bare om at variere sproget, så det ikke bare bliver 'så købte jeg det og så købte jeg det'..
  Håber du kan følge mig? Pointen er vist bare, at din tanke er ret interessant, men at det – i mine øjne – ville være ødelæggende for det personlige og uformelle sprog, der er så vigtigt for bloggere, hvis alt skulle skrives uden den mindste form for kreativt sprogbrug.
  Men igen – jeg ville elsker at læse det indlæg! For hvis mine læsere tror, at jeg får smidt ting i nakken hver gang jeg har købt noget, så giver det jo et helt skævt billede af mig og min blog :b ..

 • Hej Nana, tak for svaret! Jeg kan godt følge din pointe om varieret sprogbrug, og det er selvfølgelig heller ikke så sort/hvidt som jeg kom til at beskrive det. Jeg tror tanken opstår hurtigere hos mig, hvis jeg generelt har en idé om at den givne bloggers etiske sans måske kan ligge på et ret lille sted, eller hvis det er noget der ligger langt fra den idé jeg ellers havde om deres stil – altså i de tilfælde hvor der intet er markeret, og det bare er min mistanke.
  Jeg synes også overordentligt ofte de formuleringer popper op i indlæg der så slutter af med et lille bitte “…sponsoreret” – derfor ville jeg, hvis jeg var blogger (det er jeg heldigvis ikke, så det er supernemt og gratis at prædike, haha) måske være ekstra varsom med at bruge udtryk som at “klikke hjem”, bare for at være på den sikre side. Jeg er all for kreativt sprogbrug, men synes det er en skam hvis det lugter bare lidt af kreativ omgang med markedsføringsloven – og det gør det altså oftest for mig.

 • Jeg synes egentlig, jeg svarede på det her for nogle uger siden, men det gjorde jeg åbenbart ikke. Undskyld! Sygt dårlig stil.

  Som Nana skriver, så er meget af det bare en del af et varieret sprogbrug. Men du har bestemt ret i, at mange bloggere undgår at bruge ordet “købte”, når de har fået noget sponsoreret, som om det gør det mere etisk korrekt. Sørgeligt.

  Overordnet har jeg været ved at tænke over at lave et indlæg om gaver/sposorater/bloggere der kan købes ulovligt, så jeg tænker over det! Og tak for input!

Der er lukket for kommentarer.