Gæt en sko!

Er I klar til at lege igen? Sidste gang drejede det sig om rene designersko, men den her gang er der tale om halvt af hver. Tre røvdyre high end sko, tre overkommeligt prissatte high street sko. Which is which?

Jeg er virkelig gået op i det her med liv og sjæl, det er næsten sørgeligt. 😀 For det første har jeg kun valgt sko, jeg selv ville købe, så jeg ikke ubevidst valgte nogle monstergrimme high street sko. (Hvilket min underbevidsthed snildt kunne finde på at gøre for ligesom at retfærdiggøre mit mærkesnobberi.) For det andet er der selvfølgelig ingen labels at se, ligesom jeg også har holdt mig fra sko med særlige designerkendetegn, hvilket var overraskende svært! En rød Louboutin-sål, Valentino-nitter, Charlotte Olympia-platforme – alt sammen for afslørende.

På den billige side har jeg samtidig holdt mig fra sko, der er liiiidt for tydeligt inspireret af en designersko, for ellers dør hele forsøget jo lidt. Jeg bevægede mig faktisk en sjælden gang ind på Nelly for at se, hvad de havde af udvalg, men jeg kunne simpelthen ikke finde én eneste pæn sko, der ikke var en skamløs kopi af en anden designer. Jeg tror, det er bedst, jeg bare holder mig væk derfra. Trist sted.

Jeg er spændt på at høre jeres gæt – skriv også gerne, hvordan I har ræsonneret jer frem til dem. Hvis I gider, altså. Jeg er ret sikker på, at jeg er noget mere entusiastisk omkring hele eksperimentet end jer, haha! 😀

Sæt i gang! (Sagt med Thomas Mygind-stemme.)

Kommentarer (15)

 • Jeg synes faktisk det er svært, men nu har du jo også gjort meget ud af at finde det bedste fra highstreeten.

  Noget siger mig at nummer tre er billige. Det er et eller andet ved formen på snuden. Noget siger mig de måske kunne være fra Zara, men jeg har ingen idé om hvorfor.

  Derudover tror jeg at nr. 5 og 2 hører til blandt de billige. Nr. 2. synes jeg bare ikke ser særligt eksklusive ud, og ved nr. 5, er det spændet og teksturen på ruskindet, der giver mig den mistanke. Synes skindet ser meget groft ud.

  Altså tror jeg på 1, 4 og 6 som de dyre. Jeg synes formgivningen på dem ligner kvalitet, ligesom ruskindet ser mere fint ud i det.

 • Jeg tror, at nr. 1 og 4 er dyre. Jeg kan ikke helt sige hvorfor. Men den sidste dyre sko har jeg til gengæld lidt svært ved at placere 🙂

 • Jeg tror det er 1, 2, og 3 der er de dyre.
  1'eren pga. det fine mønster ved hælen
  2'eren pga. det lidt specielle fletmønster
  3'eren pga. cut-out.

  Men nok mest fordi de sidste tre ser ud til at være i dårlig kvalitet mht. stoffet/ruskindet/læderet. Og spændet på 5'eren ser virkelig ud som noget der er blevet købt fra storproducenten Kina

 • Jeg tror 1,3 og 6 er i den dyre afdeling. Dog synes jeg egentlig 6'erens hæl ser lidt cheap ud men alligevel gætter jeg på den er dyr 😀 det ku' jo være en snyder

 • Jeg tror det er 1,4 og 6 der er de dyre.
  1 pga. at læderet ser ud til at have en god kvalitet.
  4 pga. at den bare ser for lækker ud og den måde designet er på kan bare ikke være high street.
  6 pga. den fine kvalitet i ruskindet især i forhold til 5'eren!

 • Okay – jeg har vitterligt ingen anelse! Jeg har ikke særlig meget forstand på sko (læs: jeg ejer ingen sko med hæle og går kun i sneakers – jeps, helt modsat dig, men nyder alligevel at følge med, for sko med hæle er nu flotte!), så det er lidt et skud i tågen for mig. Men nummer 5 ser ret highstreet ud =/

 • Efter lang tids overvejelser tror jeg nr. 2, 4 og 6 er de billige sko. Formen på nr. 2 minder mig om mange billige sko, men jeg er i tvivl, da de alligevel er så flotte og materialet ser ret eksklusivt ud!
  1, 3 og 5 ser til gengæld ud til at være oppe i den dyrere ende af smukt fodtøj ..
  Men nr. 3 kunne dog måske godt være high-street?
  Glæder mig til at finde ud af hvilke der er henholdsvis dyre og billige! 😀

  Og sjov leg, virkelig godt fundet på!

 • Efter lang tids overvejelser tror jeg nr. 2, 4 og 6 er de billige sko. Formen på nr. 2 minder mig om mange billige sko, men jeg er i tvivl, da de alligevel er så flotte og materialet ser ret eksklusivt ud!
  1, 3 og 5 ser til gengæld ud til at være oppe i den dyrere ende af smukt fodtøj ..
  Men nr. 3 kunne dog måske godt være high-street?
  Glæder mig til at finde ud af hvilke der er henholdsvis dyre og billige! 😀

  Og sjov leg, virkelig godt fundet på!

 • Uuuuh det er spændende!
  3, 5 og 6 er de billige. Jeg ved ikke om det er fordi, at det er dem jeg mindst kan lide. 3eren har bare noget med snuden og det der cut out. 5eren har det der spænde, som virker lidt tacky. Og ved 6eren er det nok hælen – som måske også kunne være mega dyr, men jeg tror nu at det er highstreet

 • Uh, nu bliver det jo svært! Jeg er nemlig en ægte sko-spade og kan på ingen måder se om de er eksklusive eller billige 😉 Men æh… I mine øjne ser sko nr.3, 5 & 6 ret billige ud – men det skal ikke undre mig om de er de dyreste. I mine øjne er nr.1 den flotteste og dermed også den jeg vil skyde til at være i den dyre ende.

  Glæder mig endnu en gang til at få svarene! 😀

 • Suk, mand – jeg havde minus fattet konceptet og gik bare glad i gang med at kommenter hvilke sko jeg syntes der var pænest!
  Mht. expeeensive shoes, så tror jeg at det er 2, 3 og 4..
  6'eren ser lidt knock-of/cheap ud – tror det er snuden der gør det?
  1'eren ligner lidt at den prøver for meget..
  5'eren var jeg i tvivl om, men hvis der kun kunne være 3 dyre, så røg den her altså ud..
  Jeg ville selv helst smide penge efter 4'eren 🙂

 • 1, 4 og 6 er de dyre. Jeg ved ikke hvorfor, og jeg har overhovedet ikke forstand på sko, så det er meget muligt jeg bare har valgt dem jeg synes var pænest. Og nu fortæller du sikkert at de koster 199 i H&M 😉

  Fuck, hvor jeg savner at have højhælede sko på. Kan fandeme ikke engang bare have dem på indenfor, der er så store huller mellem brædderne i vores gamle guld at man konstant sidder fast :/

Der er lukket for kommentarer.