Et lille mirakel og et spørgsmål

Hurra! Der er sket et mirakel! Måske på en lille skala, men det føles stort. I ved, hvordan jeg har gået og brokket mig over, at jeg var ludfattig, ikke? (Hvilket, jeg i øvrigt er sikker på, er topspændende at læse om…) Well, en af mine venner gik og skyldte mig nogle penge. Og det har har altså gjort længe. Som i længe. Som i længe-længe. Og så dukkede han sådan uden videre op med et afdrag. Hallelujah!

Som det vanvittigt ansvarsfulde menneske jeg er, startede jeg naturligvis med at fyre en hund af på takeout. Takout er godt. Jeg har savnet takeout.

Nu har jeg smidt en mængde på nødvendige og fornuftige ting, og der er stadig en sjat tilbage. Så jeg tænkte, jeg måske skulle overveje at investere i et item til efterårsgarderoben. Sagen er den, at jeg pt er i gang med en lille metamorfose, når det kommer til kropslig selvaccept, (hvad I nok skal høre meget mere om,) og som følge af at have spenderet en del tid på positive body image-sider, hvor lækre pluspiger flasher lækker stil, er jeg blevet lidt lun på Asos Curve.

Skæbnens ironi vil imidlertid, at jeg ikke er curvy nok(!) til at købe Asos Curve, der starter en størrelse eller to over min egen. Jeg har dog hørt, at de skulle være til den lille side størrelsesmæssigt, så efter et helt indlægs ævl, kommer her pointen med det hele: Mine med-fatties, der så lyset før mig, hvordan er størrelserne hos Asos Curve? kan man godt købe plus size hos Asos, selvom man tilsyneladende ikke er plus size nok? Thi de laver nogle røvpæne ting, det gør de virkelig…

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.