Lorte-larme-mennesker

Hverken Frank eller jeg er voldsomt vågne og/eller glade at se på her fra morgenstunden. Overboen besluttede klokken det-er-jo-for-pokker-stadig-mørkt, at der i dag skulle leges med højtryksbor eller anden larmende potensforlænger og har forpestet min tilværelse lige siden. Og jeg er træt.

Overvejer seriøst at gå derop og fortælle ham, at jeg er natarbejder, og om han for fremtiden kunne vente med larmerierne til over middag. Det er næsten rigtigt, jo. Næsten.

In other news: Bloggen har fødselsdag om to dage, og jeg er fire mennesker fra at nå 500 followers på Bloglovin… Uuuuh, kan vi nå det? (Slet skjult opfordring til nye mennesker, der måtte kigge forbi. Hej! I skal blive her. Her er mægtig rart. Det lover jeg. Staaaaay! Loooooveeeee meeeee!

Undskyld. Jeg har virkelig ikke sovet nok i nat.)

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.