Nail Mail

Hjemme igen. Hurra! Havde dog lige glemt, at min lejlighed basically er en sauna. Knap så meget hurra. Jeg skulle egentlig have været hjemme for næsten en uge siden, men så kom Franks dyrlægebesøg i vejen, og jeg måtte udskyde. Det gjorde mig lidt nervøs, eftersom jeg havde et par pakker på vej i posten, og de jo kun beholder dem på posthuset i 14 dage efter forsøgt aflevering. Heldigvis viste det sig, at alle mine pakker passede i min postkasse, så no harm done.

Første pakke indeholdt mine allerførste lakker fra Pretty and Polished. (Mit holo-flip kører stadig for fuld skrue!) Jeg kunne lige mase to lakker ind under toldgrænsen, og de er så fine, så fine. Jeg forelskede mig i dem ovre hos Chalkboard Nails, hvorfra jeg også lige har nakket swatch-billederne, fordi jeg bare aldrig bliver god til at lave sådan nogle selv…

I øvrigt: Bridget er åbenlyst monsterforsinket denne uge, og det skal jeg beklage over for de af jer, der ser frem til hende. Jeg skal gøre en ihærdig indsats for at smække hende sammen senere i dag. Hvis det giver mening.
 

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.