Mandecitater fra i lørdags

Kære Jensen Ackles. Kom og red mig fra den realitet, der er danske mænd. 

Såeh, jeg var jo ved at være der, hvor jeg begyndte at overveje, om jeg skulle begynde at se mig om efter en mand. Altså ikke en ægtemand, bare en kærestemand. Efter et par år med skræmmende meget uheld på den front var jeg endelig så småt ved at begynde at lade mig selv tro på, at der måske endda kunne være et par respektable eksemplarer tilbage i verden.

Og så i lørdags var jeg for første gang i lang tid til en fest, hvor der var mænd til stede. Og mit håb begyndte at dale, da jeg som aftenen skred frem blandt andet overhørte følgende:

 • “Altså, jeg går faktisk efter det indre. Det er helt tilfældigt, at alle mine kærester har været lækre.”
 • “Hvis du ikke havde haft en kat, så havde du haft en chance hos mig.” (For det første var jeg ingenlunde interesseret, for det andet ved vi vist allesammen godt, hvem der vinder i en kamp mellem Frank og tilfældig fyr.)
 • “I Sønder Omme, når man er på vej hjem, så er det, man vælter køer.”
 • “Er vi allesammen single? ORGIE!!”
 • Efter meget uskyldig kommentar om, at hans solbriller var pæne: “Lægger du an på mig?” Efterfulgt at virkelig klammo blink.
 • “Jeg har ikke en penis!”
 • “Hvor mange af hvert dyr tog Moses med på arken? … Ingen! Det var Noa, der havde en ark! Jeg fik dig! Høhøhø. Høhø. Hø.”
 • “Jeg tror ikke på Gud, men jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord… Ligesom i Pyrus.”
 • “Du har noget virkelig flot hår og nogle virkelig flotte øreringe… Altså, jeg er ikke bøsse!”
Jeg frygter, at jeg kommer til at skulle lede længe efter de der respektable eksemplarer…

Kommentarer (16)

 • Det gør det ikke bedre af, at den der om Moses og Noa kommer fra Quiz-spillet der har plaget min facebookside i de sidste par uger…

  PS. Ser du Supernatural? Det var der min besættelse af Jensen Ackles (og Jared Padalecki (!)) startede..
  PPS. Elsker din blog!

 • Åh, sikke pragteksemplarer.. men hør lige min:
  Efter to minutters smalltalk med tilfældig fyr i baren
  Fyr “Skal vi ikk bare tage hjem til mig?”
  Mig “What? Nej, overhovedet ikk! Jeg har kæreste? Vi snakker bare?”
  Fyr “Jeg har da også en kæreste”
  Mig “.. Jeg er glad for min kæreste!”
  Fyr “Narrefisse…!”

 • Haha! Åh jeg blev lige ledt herhen af dit nye opslag. Får mig virkelig til at sætte pris på et styks rar og omsorgsfuld kæreste (på fjerde år) som stadig ligger inde i sengen og snoozer, men som både lavede mad til mig og købt Ben&Jerry's med hjem igår.

 • Lidt “antidote”:

  Fra sød pilotfyr, år tilbage, kom gående bagfra og mumlede ind i mit øre : “Kaster du også sådan med håret, når du elsker”? Yes. Vi spiste morgenmad sammen. Og så tog jeg ham med hjem.

  Ekskæreste, der før forholdet begyndte, konstaterede følgende med et drømmende udtryk i øjnene:”Det er helt tydeligt, særligt på dit ordforråd, at du er i en klasse for sig. Men dine læber er så fyldige og sensuelle, at jeg sommetider ikke hører, hvad du siger.”

  Fra ekskæreste, der for nylig mobilpayede mig 1.000 kr., fordi han lige syntes, at jeg skulle forkæles:”Er lidt ramt af the blues, baglænsforelskelse, og nu er det jo for sent.” Og ja, det er det. Han er afsat. Og jeg er i øvrigt ikke interesseret.

  De kan godt! I øvrigt – uden at jeg holder regnskab – så ville det være særdeles lukrativt, hvis alle, jeg har været kæreste med og ikke mindst knaldet med, lige overførte 1.000 kr. En svimlende sum i min verden, ha ha.

Der er lukket for kommentarer.