Et tip og et nærmere kig

Som skrevet gik jeg lidt amok. Fire ringe, fem armbånd, syv halskæder. 16 smykker til omkring 60 kroner. Det er altså ikke dårligt. (Jeg er naturligvis især begejstret for halskæden med Den Lille Prins. Den smukkeste bog i verden. Jeg gør mit ypperste for at kopiere hans livssyn; det er ikke en hat, det er en elefant inde i en slange!)

Siden, der gjorde det hele muligt, hedder AliExpress. Konceptet er det samme som eBay, forskellen er, at der her i høj grad er tale om engros-forhandlere, hvorfor priserne er hysterisk lave. Det betyder også, at nogle af sælgerne har et mindstebeløb, man skal købe for blandt deres varer. Ovenstående er derfor alt sammen fra samme sælger. Det gælder dog ikke alle sælgere, så enkelkøb er stadig en mulighed. Jeg har været i gang der også. 😉

AliExpress er stadig et forholdsvis nyt foretagende, og for en god ordens skyld må jeg hellere nævne, at deres karakter på Trustpilot ikke ligefrem er prangende. (Det kan dog naturligvis have noget at gøre med uforsigtige kunder.) Jeg anbefaler derfor, at man (ligesom på eKajen) holder sig til sælgerne med mange køb i banken og ditto gode karakterer. Dette er mit andet køb derfra, og jeg har ingen problemer haft overhovedet.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.