Fe-he-herie!

Der er eddermame stille i blogland i disse dage. Endnu mere stille, hvis man ikke gider læse om Roskilde – enten fordi man, hvor meget man end forsøger, ikke forstår fascinationen (mig), eller fordi man er træt af, at man ikke selv er med (alle andre).

Personligt er jeg ved at gøre klar til at tage på ferie. Jeg skal ikke ned i sydens sol eller deslige, næh, meget bedre: Jeg skal hjem til mor! Frank og jeg hiver stikket ud, hopper på et tog og sætter det ind igen i Randers, hvor der venter os en ordentlig omgang forkælelse. Nok især Frank, der er tosset med den ekstra plads – især mængden af vindueskarme, man kan sidde i, er voldsomt populær. Jeg glæder mig imidlertid til at dase i haven med en god bog og til at rippe ærterækkerne, der forhåbentlig er ved at være godt spækkede.

Den eneste udfordring på min vej er det der med at pakke. For når man rejser med kat, er det begrænset, hvor meget lort, man kan slæbe med, og jeg står altid med nogle forfærdelige pakkedilemmaer. Jeg ender desuden konsekvent med at vælge forkert og stå i den anden ende og mangle det der par sko, som lige præcis ikke kunne være i kufferten. Det er Murphys lov. Den røv.

Kommentarer (2)

  • Årh ja, Roskilde. Jeg er ikke festivalstypen, men med alle de stemningsbilleder min insta + facebook feed har været fyldt med, så får jeg sådan liiidt lyst til at prøve det… Om nogle år, når modet er der til det 😉

    God tur hjem til det jyske! Kan godt forstå du glæder dig til have hygge og forkælelse. Håber i hvert fald det bliver en god ferie for jer begge.

Der er lukket for kommentarer.