Jeg er jo Bridget Jones #87

1. Jeg har været åndssvagt dygtig under dette års udsalg. Med undtagelse af nogle enkelte lakker har jeg absolut intet købt. Jeg besluttede derfor i går at tage et hurtigt smut ind til byen for at belønne mig selv med et par nøje planlagt udsalgskup… Begge dele var naturligvis udsolgt.

2. I stedet købte jeg flere negleting. Som jeg ikke har brug for. (Men de var billige!)

3. Ingen af ovenstående mærker er i øvrigt er på min dyrevenlige liste. Det er virkelig flot, Miriam. Bare fordi det er blevet ulovligt at teste på dyr i Europa, betyder det altså ikke, at de er holdt op med at teste i resten er verden. Udsalg er ikke en undskyldning for at snyde. Du er et ynkeligt menneske med rygrad som en regnorm!

4. Har fundet den ene af de ting, jeg ville købe til mig selv online. Wuhu! Fragt: 100 kroner. Fuck jer!

5. Jeg har været i fitness virkelig meget på det sidste. Jeg ville gerne fortælle, at det er, fordi jeg er sund og aktiv, men det har i virkeligheden mere at gøre med, at min lejlighed er én stor brændeovn, og de har aircondition.

6. Efter at være blevet spammet med invitationer til at spille Candy Crush på Facebook i én uendelighed, besluttede jeg endelig at se, hvad the fuss was about. De tog mig ca. tre baner at blive afhængig, og nu vil de have mig til at vente en evighed på flere liv eller betale dem penge. EJ!

7. Jeg har været panisk bekymret for, at Frank var ved at lægge sig til at dø de sidste par dage. Han virkede ugidelig og rørte ikke sit vådfoder… Og han plejer at råkværne sit vådfoder på minutter. Efter mange forfærdelige timer, hvor jeg fældede mange tårer og overvejede at finde en akutdyrlæge, viste det sig, at problemet var, at jeg havde købt en ny variant vådfoder, og den kunne herren ikke lide.

8. I sidste uge skrev jeg, at jeg var bange for, at mit postbud var begyndt at hugge mine pakker. Well, der er gået endnu en uge, og jeg har absolut intet modtaget. Jeg talte i går, og der er syv – SYV! – pakker på vej til mig… Og jeg vil have dem allesammen!

9. Børnene i gården larmer. Okay, det er ikke noget nyt, men det er stadig irriterende nok til at få sit eget punkt.

10. Hvad værre er: En af de små drenge er blevet vild med at lege tømrer, hvilket ikke ville være så slemt, hvis det ikke var, fordi nogen har foræret ham en værktøjskasse. En ægte én, vel at mærke. Så nu hamrer han lystigt søm i en træblok, mens hvert eneste slag runger hele vejen op på anden sal, hvor jeg sidder og overvejer, hvad jeg kan kyle i hovedet på ham for at få ham til at stoppe…

Kommentarer (12)

  • Bare vent til du skal sidde og vente på folk låser episoder op for dig…. Det er mere træls end at vente på liv 🙁

  • ang. Candy Crush så er jeg afhængig mine venner lokkede mig de skulle skamme sig hehe hvis nu vi var venner på fb så kunne jeg hjælpe dig med liv og låse baner op 🙂

  • Haha Candy Crush er noget fanden har skabt! Jeg er stuck ved niveau 147 og har været det ca 2 uger nu, 2 UGER! so not fair!!!

  • Hahah, jeg skal helt sikkert følge med i din blog 😉
    Og ang. Candy Crush, så takker jeg dig for at nævne den lille detalje, nu skal jeg da helt sikkert holde mig langt fra det

  • Åh hvor er det bare skønt at høre at der også er en anden Miriam der går op i at kosmetik ikke skal testes på små dyrebasser (lidt skod med rygraden dog – Men selv har jeg lige købt et par Rimmel London neglelakker fordi jeg læste at de ikke skulle være testet på dyr, hvilket jeg selvfølgelig først fandt ud af at de alligevel var efter brug.. Grr). Nå, men jeg ville egentlig bare spørge om du er kommet forbi noget “heat protection” hår halløj spray (jeg udtrykker mig virkelig klart her, hva? Jeg håber på at opnår forståelse alligevel) som ikke er testet på dyr? Sådan noget har jeg nemlig ikke kunne støve op (jeg har fundet én slags, men den lugtede så frygteligt at jeg simpelthen ikke kunne bruge den). Så hvis du nu lige skulle kende den perfekte slags ville det være rart (for så får jeg ikke dårlig samvittighed hver gang jeg skal tørre mit hår) 😉

  • Totalt dårlig stil at svare så sent… Og så endda en navnesøster! Jeg kan nok desværre ikke hjælpe – jeg har jo masser af krøller, så mine hårprodukter er lidt aparte… Måske Google har et bud?

Der er lukket for kommentarer.