Fnis. Fjollede Vichy.

For nogen tid siden kørte Pantene noget få-en-gratis-prøve-værk på Facebook, og da deres definition på “prøver” var intet mindre end fantastisk, var jeg hurtig til at hoppe med på vognen, da Vichy for nylig lavede samme stunt. Jeg sværger til Vichy på daglig basis og har glad promoveret både deres fantastiske dagcreme og ansigtsvask herinde, så jeg har gået og glædet mig gevaldigt til at modtage min prøve og med garanti opdage et nyt, fantastisk produkt! Og så kom posten i dag med den her…

Seriøst, Vichy? Altså jeg er med på, at Pantenes gode stil er usædvanlig, men der er måske til to gange i den der. Det kan jeg da umuligt vurdere noget ud fra? Det kan da umuligt gøre mig forelsket i produktet og få mig til at styrte op på apoteket for at købe en full size version? For slet ikke at snakke om, at I reelt har betalt 4,50 kroner for at sende den gnalling der ud til mig. Arh. Arrrhhhh. Promoveringsfail.

Comments (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.