Fnis. Fjollede Vichy.

For nogen tid siden kørte Pantene noget få-en-gratis-prøve-værk på Facebook, og da deres definition på “prøver” var intet mindre end fantastisk, var jeg hurtig til at hoppe med på vognen, da Vichy for nylig lavede samme stunt. Jeg sværger til Vichy på daglig basis og har glad promoveret både deres fantastiske dagcreme og ansigtsvask herinde, så jeg har gået og glædet mig gevaldigt til at modtage min prøve og med garanti opdage et nyt, fantastisk produkt! Og så kom posten i dag med den her…

Seriøst, Vichy? Altså jeg er med på, at Pantenes gode stil er usædvanlig, men der er måske til to gange i den der. Det kan jeg da umuligt vurdere noget ud fra? Det kan da umuligt gøre mig forelsket i produktet og få mig til at styrte op på apoteket for at købe en full size version? For slet ikke at snakke om, at I reelt har betalt 4,50 kroner for at sende den gnalling der ud til mig. Arh. Arrrhhhh. Promoveringsfail.

Kommentarer (4)

  • De fråser ikke da :p Jeg var så heldig at blive 'udvalgt' til at teste en fuld version, men det er nu ikke fordi, det virker… Ikke på mig i hvert fald, der kommer bare en fedtet plet og så er bumsen ellers ligeglad med, at den burde forsvinde. Tsk. Jeg er ellers generelt glad for Vichy, og har brugt det i mange år (og har fået alle mine seneste ting gratis fra Facebook-siden 😉 ). Men æh, held og lykke med prøven – hvis du kan få noget ud af den :p

  • Jamen så er det da meget heldigt, det lige var det produkt, der var fesent… Når der alligevel ikke rigtigt var noget i prøven…

Der er lukket for kommentarer.