Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Barbie-kærlighed!

Til alle jer, der sukkede misundeligt efter Barbie-sættet (eller måske som jeg var dumme nok til kun at få bestilt halvdelen hjem), er der nu gode nyheder. Alt, hvad hjertet kan begære med Barbier splattet ud over det hele: Kjoler, nederdele, toppe, leggins. De kommer naturligvis courtesy of eBay og står i omkring en halvtredser per del. (100, hvis man tæller porto med, men alternativt er der nok et par tusinde kinesere, der tilbyder fri fragt.)

Find Barbie-kærlighed her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.